reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
hej dziewczyny,

Dawno mnie nie było bo tak jakoś odpoczywalam od internetu a ponadto staram się jak najwięcej czasu poswięcac Igorkowi i prawie przed komputerem nie siadam. Synus mój rośnie zdrowo i oby tak dalej:-):-):-)

Czytałam o Waszych planach związanych z dziecmi i muszę przyznac ze większosc wyraza chęc na kolejne dziecko i to tak jak iiwka nawet szybko. My z męzem tez chcemy ale jeszcze przynajmniej roczek poczekamy. Musimy jak najwięcej czasu poswięcic Igorkowi.

Dziewczyny chcę kupic spacerówkę przede wszystkim lekką, zeby po złozeniu miesciła się w bagazniku nieduzego samochodu no i tanią, moze cos poradzicie?
To taka spacerówka przewozowa bo na stałe mamy porządną od wózka wielofunkcyjnego?

Najlepszego dla Juleczka od Igorka i jego mamusi!!!!;-):-)

Jutro skoczę do piwnicy to Ci napiszę,bo nie pamietam jakiej firmy,ale polskiej.Ma rozkładane oparcie i podnóżek,więc spać można wygodnie.Daszek rozkładany więc słonko i deszcz nie straszne.Do złożenia trzeba 1 ręki i 1 nogi:-D.Kosz na szybkie zakupy wystarczający.Obicie zdejmowane,prałam w pralce,możliwość dokupienia wymiennika.Przednie kółka skrętne,można je blokować.Leciutki.Wnosiłam Olka w wózku po schodach bez zadyszki.Folię od deszczu można dokupić.Tyle teraz.

reklama
Ja mam firmy ZOOTY. Wózek fajny,nie najcięższy. Ja nie chciałam kupować spacerówki jak dla lalek(tak to określam:-)),czyli stelaż to prawie druciki... :-D
kupiłam go na allegro,z przesyłką zapłaciłam chyba 320zł.Jestem z niego zadowolona i też go kupiłam tylko na wyjazdy bo w domku też mam wielofunkcyjny,tylko strasznie ciężki.

Do góry