reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

a ile planujecie miec dzieciaczkow
Ja juz produkcje zakonczylam.;-):-D:tak: Ale jakby sie zdarzylo, to przyjme...;-)
A z 3 dzieci ja pochodze (jestem ze srodeczka). I miedzy mna a bratem jest 6 lat roznicy. Nie wiem, czy to nie za duza roznica.:confused: Na pewno jest latwiej z punktu widzenia mamy, bo to starsze sie zajmie soba i troche pomoze...ale z drugiej strony, to kontakt juz nie taki... -to wedlug mnie. My z mezem chcielismy dwoje dzieci i roznica wieku 2-3 lata, czyli sie udalo.;-):-p Ale nie powiem, czasem bywa ciezko... zwlaszcze, ze Macius przechodzi okres buntu.:baffled:

reklama
Ja juz produkcje zakonczylam.;-):-D:tak: Ale jakby sie zdarzylo, to przyjme...;-)
A z 3 dzieci ja pochodze (jestem ze srodeczka). I miedzy mna a bratem jest 6 lat roznicy. Nie wiem, czy to nie za duza roznica.:confused: Na pewno jest latwiej z punktu widzenia mamy, bo to starsze sie zajmie soba i troche pomoze...ale z drugiej strony, to kontakt juz nie taki... -to wedlug mnie. My z mezem chcielismy dwoje dzieci i roznica wieku 2-3 lata, czyli sie udalo.;-):-p Ale nie powiem, czasem bywa ciezko... zwlaszcze, ze Macius przechodzi okres buntu.:baffled:
No, wiem Asiulinko ze duzy odstep :sorry2:ale niestety musimy poczekac taki okres czasu, bo chcialabym juz miec swoj dom,i chce dokonczyc studia..noi prawo jazdy zrobic, bo w anglii bez prawa jazdy to jak bez reki wszedzie autostrady :blink:
a wkoncu dzieciaczki chce zabierac na place zabaw do parkow na wycieczki,i w rozn fajne miejsca... itp.:tak: Chodzi tez wlasnie o pomoc,a tescie mowia ze juz nie bedzie mi sie chcialo wracac do pieluch za 6 lat...ale mysle ze to nie prawda. Kocham Malenstwa takie ....:-pmam ta slabosc od kad zaszlam w ciaze i urodzilam Brzdaca naszego...zmienia sie wszystko w psychice jak sie stajesz matka ....:tak::-p

a ile planujecie miec dzieciaczkow ,w calym swoim zyciu bo ja marze o 3 , a moj :no: mowi ze za 6 lat jeszcze synek i juz koniec :dry::dry:, bo mowi ze nie bedzie siedzial calego zycia w pieluchach :crazy:wariat

ale z wiekiem moze sie wszystko zmienic ...licze skrycie na to ..:-D
My raczej nie planujemy więcej dzieci:dry:Mąż ma już z poprzedniego małżeństwa i stwierdził że mu juz wystarczy.A ja chciałabym jeszcze jedno ale za jakieś 3 lata -dziewxczynke bym chciała żeby parka była.
Ja mam dwójke rodzeństwa;siostrę o rok młodszą i brata młodszego o 4 lata:-)

Klad - Wspolczuje ci , mi bylo ciezko na koncu mala blanke 3310 urodzic a co mowiac 5 kilo o jajajaj chyba bym odrazu wskoczyla na stol na cesarke :szok::sorry2::szok:

Czasami miewam dni ze zostaje tylko na Blance,bedzie jedynaczka... nie chce miec wiecej a to tylko wtedy gdy mala trabi przez caly dzien. a ja wyrywam sobie wlosy z glowy o co chodzi? a ja przechodzi to mysle o wiekszej ilosci :-D

My na pewno na Krzysiu nie poprzestaniemy. Skoro jeden nam się tak "ładnie udał" to aż szkoda nie tego nie powtórzyć :-D:-D:-D:-D:-D
Mój mąż ma zapędy na 3 dzieci, ale trochę go sprowadzam na ziemię. Póki co nie jest nam łatwo teraz (finansowo) ale jak sytuacja się troszkę poprawi to postaramy się o rodzeństwo dla synka. Może za 1,5 roku :-).

ja pewnie tez kiedys sie postaram o rodzenstwo dla malego nie chcialabym zeby byl sam ale nastepnym razem to bede pilnować jego wagi i jakby co od razu ide na cesarke :tak::tak::tak:

reklama
dokładnie nie pamietam ale chyba ostatnie usg bylo w 32 tyg i wazyl chyba 2.400 pozniej mowilam zeby mi zrobili usg jak chodzilam co tydzien do lekarza ale stwierdzil ze nie ma potrzeby tak samo w szpitalu lezalam po terminie i nie zrobili mi usg a jak urodzilam to byl wielki szok kazdy przychodzil i patrzyl na niego

Do góry