reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Buziaczku najważniejsze że płucka ma Blania czyste:tak:A katarek przejdzie tylko niestety najpierw sie pomęczy biedactwo.Chyba żadne dziecko nie lubi czyszczenia noska:tak:Mój Grzesiaczek też zawsze strasznie protestuje i płacze:-(No ale trzeba czyścic żeby na luca lub oskrzela nie przeszło:tak:
Jeszcze raz zdrówka życzę chorowitką:-)

reklama
Buziaczku najważniejsze że płucka ma Blania czyste:tak:A katarek przejdzie tylko niestety najpierw sie pomęczy biedactwo.Chyba żadne dziecko nie lubi czyszczenia noska:tak:Mój Grzesiaczek też zawsze strasznie protestuje i płacze:-(No ale trzeba czyścic żeby na luca lub oskrzela nie przeszło:tak:
Jeszcze raz zdrówka życzę chorowitką:-)
Dokladnie, masz racje :)
Dziekuje .

A Musze sie wam pochawlaic ze Moja Malenka usidla w ten wekend , potrafi usiedziec okolo 5 min nawet sama . lapie sie lozeczka raczka i wyglada z zalozeczka :tak:, Potrafi sobie przysisiasc na nozce i bawic sie jedna raczka , taka chorutka i biedna a nie przestaje nabywac nowych umiejetnosci.
a raczkuje jak 8 miesieczne dziecko :szok::tak:szybka jest jak maly samochodzik :-D

.

A Musze sie wam pochawlaic ze Moja Malenka usidla w ten wekend , potrafi usiedziec okolo 5 min nawet sama . lapie sie lozeczka raczka i wyglada z zalozeczka :tak:, Potrafi sobie przysisiasc na nozce i bawic sie jedna raczka , taka chorutka i biedna a nie przestaje nabywac nowych umiejetnosci.
a raczkuje jak 8 miesieczne dziecko :szok::tak:szybka jest jak maly samochodzik :-D[/quote]

No to super że taka zdolna jest:-)A Grześ tylko do tyłu zasuwa a do przodu tak nieporadnie :-D

Julek zakatarzony,zachrypnięty,charczący,po Drosetuxie zaczął sie dusić.Byliśmy u lekarza i nic szczególnego:no:.Wykąpał się w ziołach,nasmarowałam Pulmexem,Nasivin do noska i wygrzewanko:tak:;-).
Ojejku biedacwo życzymy szybkiego powrotu do zdrówka Juleczkowi
I Blani oczywiście też żeby szybko wróciły wam uśmiechy na buźce.

Iwka spoznione zyczenia urodzinowe i najlepsze zyczenie i gratulacje z okazji rocznicy slubu.:tak::-)

Buziaczku wielkie gratki dla Blani za postepy.:tak: No i duzo zdrowka zycze.

Marta i Twojemu Juleczkowi zycze duzo zdroweczka.:tak:

Witam
My dziś juz po spacerku:-)Tak fajnie że aż chciało sie spacerować,słońce świeci i jest ciepło bez wiatru żadnego:tak:Grześ jeszcze śpi w wózku a ja buszuję po necie.Posprztane więc mogę sobie na to pozwolić:-)
A jak dziś Blania i Juleczek sie czują?

Mam nadzieję że wszystkie maluszki już zdrowe:tak:
Pomyliły mi się wątki i na tym o rozszerzaniu diety pytam Was czy dostałyście już okres:-DAle gapa ze mnie:-)

Mam nadzieję że wszystkie maluszki już zdrowe:tak:
Pomyliły mi się wątki i na tym o rozszerzaniu diety pytam Was czy dostałyście już okres:-DAle gapa ze mnie:-)

ha ha faktycznie do diety ma się to nijak :-D:-D:-D
A odpowiadając na Twoje pytanie to ja jeszcze nie. I mam nadzieję, że jeszcze pocieszę się jego brakiem bo wcale mi nie tęskno.

reklama
Ja niestety dostalam juz chyba pod koniec 3 miesiaca czy jakos w polowie 4 miesiaca po porodzie , i miesiaczki mam bolesne jak przed ciaza :wściekła/y::wściekła/y:
i do tego dlugie bo korzystam z antykoncepcji (implant) i na poczatku zanim organizm sie przyzczyczaji reguje dluzszym plamieniem ....:crazy:ale cos za cos :dry::dry:, nastepne malenstwo planuje dopiero za 6 lat.:sorry2::sorry2: ale pragne 3 hehehe ale maz chce tylko 2 :((((

Blania byla dzis u lekarza zostala osluchana, zbadane miala bioderka, brzuszek , ciemiaczko i ogolnie , ma bardzo dobry kolorek skorki, i jest niesamowicie energicznym dzieckiem. caly gabinet przewrocila do gory nogami:tak::-p cisnieniomierze lataly w powietrzu :-D
w pluckach czysciutko, zero zadnych szmerow. dostala paracetamol kropelki do noska i kazali czekac na poprawe bo to tylko wirusowe :baffled::-( ale nie mija co najgorsze od piatku juz trzyma ja :dry::dry: i nic nie jest lepiej, wcoraj ja wykapalam po 2 dniach i dzis z now jej nie kapalam, mam pytanie cz\y ,ozna podac takiemu maluchowi syropek z cebulki? czy nie ? mowie o jednej lyzecze ...:sorry2:

Do góry