reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Wesołych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnej atmosferze. No a przede wszystkim zdrowia a także wymarzonych prezentów, wigilijnej uczty bez "skutkiów ubocznych" i wszystkiego naj, naj życzą:
Grzesio, Macio, Asia i Radek.
sw_16.gif
swieta_336.gif

reklama
Witam,my po chrzcinach,zapraszam na wyżerkę:-):tak:.
Julkowa,Twój mały też śpiewał swoje pierwsze kolędy w kościele?:-D

Oj śpiewał,śpiewał a w szczególności gdy nie mógł wyciągnąć smoczka żeby possać rękawiczkę..A tak ogólnie to był bardzo grzeczny i bardzo dzielnie dzielnie zniósł całą uroczystość.Jestem z niego bardzo dumna bo tak szczerze to bałam się tego jak będzie się zachowywał w kościele.
Torcik piękny i na pewno smaczny,my niestety nie mieliśmy możliwości zamówienia tortu na ta okazję (nie mamy u siebie na miejscu cukierni)
A to Julcio z wigilii- przygotowując się do rozdawania prezentów.
pic0032lu0.jpg

Julkowa,no kurde,było napisac że nie ma kto Ci zrobic tortu:-(.Ja upiekłam biszkopty i kupiłam niebieski barwnik oraz bobaska i znajoma mi udekorowała(dałam jej resztę potrzebnych składników:margarynę,budyń,dżemik własnej roboty).

reklama
cześć Dziewczyny!
tak szczerze to jakiś czas temu straciłam watek, ale postanowimłam cos skrobnąć. Już po świetach, spotkaniach z rodziną, oczywiście kazdy w szoku jaka jestem chuda. Mały wyciaga ze mnie resztki tłuszczyku z ciązy, hmm z ciązy raczej z czasów jeszcze przed ciążą. Czasem mam dośc karmienia piersią. Marzę o przespanej nocy, dlatego od dziś postanowiłam że nie bedę dawała małemu piersi od 12 do 6 rano, bo mały potrafi sie budzić co 2 godziny. Może się oduczy. M, wysyłam do drugiego pokoju. Naprawde mam dośc chodze cały czas niewyspana.
Zanet powiedz jak przekonałaś małą do picia w nocy, bo mój mały tylko raz sie napił jednej nocy a póxniej juź nie chciał, próowałam kilka razy :(

No nic pozdrawiam serdecznie, buzialki, pa

Do góry