reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
czesc dziewczyny

Ja dopiero dzisiaja zjechałam po Swietach do swojego domku. Jestem bardzo szczęśliwa bo juz zatesknilam za swoimi kątami i Iguś oczyiwście tez. Święta u nas były kiepskie bo prawie cala rodzina zalapala grypę żołądkową i chyba więcej pisac nie muszę... nikomu nie zyczę.
Igorek zrobił się maly cwaniaczek. Bardzo malo śpi w dzien, a w nocy tez budzi się co dwie godziny bardzo marudny i płaczliwy. Cyc ciągle w ruchu i tez chyba muszę nad tym zacząc pracowac bo mam dosc wstawania.
Niestety muszę konczyc bo moj syneczek juz jakos sam nie chce usnąc w łózeczku tylko jakies wielkie kombinacje.
pozdrawiam pa

czesc dziewczyny

Ja dopiero dzisiaja zjechałam po Swietach do swojego domku. Jestem bardzo szczęśliwa bo juz zatesknilam za swoimi kątami i Iguś oczyiwście tez. Święta u nas były kiepskie bo prawie cala rodzina zalapala grypę żołądkową i chyba więcej pisac nie muszę... nikomu nie zyczę.
Igorek zrobił się maly cwaniaczek. Bardzo malo śpi w dzien, a w nocy tez budzi się co dwie godziny bardzo marudny i płaczliwy. Cyc ciągle w ruchu i tez chyba muszę nad tym zacząc pracowac bo mam dosc wstawania.
Niestety muszę konczyc bo moj syneczek juz jakos sam nie chce usnąc w łózeczku tylko jakies wielkie kombinacje.
pozdrawiam pa

o jejku, no to nie wesoło, mam nadzieję, że już dobrze :-(może zęby go męczą ?
nam chyba już się drugi szykuje bo widzę po dziąsełku. myślę, że w ciagu kilku dni wyjdzie :-)

a my idziemy na domową imprezkę, do rocznego Jasia i jego rodziców ;-) bierzemy łóżeczko turystyczne Igusia i w drogę. własnie piekę ciasto na imprezkę

:cool2:

o jejku, no to nie wesoło, mam nadzieję, że już dobrze :-(może zęby go męczą ?
nam chyba już się drugi szykuje bo widzę po dziąsełku. myślę, że w ciagu kilku dni wyjdzie :-)

a my idziemy na domową imprezkę, do rocznego Jasia i jego rodziców ;-) bierzemy łóżeczko turystyczne Igusia i w drogę. własnie piekę ciasto na imprezkę

:cool2:
A u mojego Grzesia jeszcze ząbków nie widać..
Ja zostaje sama w domu ipostanowiłam zrobić sobie małą uczte:-DSałatkę bedę robić i może jeszcze coś upiekę;-)

reklama
Wszystkim mamusią życzę pomyślności w Nowym Roku,zadowolenia z pociech,spełnienia wszystkich marzeń i postanowień noworocznych.Zdrowia,szczęścia i radości:-):-)Szampańskiej zabawy sylwestrowej:-):-)

Do góry