Witam ja na momencik poki M sie kapie Nie lubi jak siedzez na kompie jak ma wolne hihihi
Blania juz spi, mialysmy dzis maly problem z kupka ale podalam jej herbatke i wieczorkiem si pojawila na szczescie, to chyba po sloiczku z dynia
Blaneczka dopstala z nexta ubranka na mikolaja i pieska maskotke z grochem w srodku, od nas dostanie w nastepna sobote bo nie mielsimy kiedy pojechac z m do sklepu :--( duzo mamy zalatwien bo sie przeprowadzamy w marcu :-):-)
Blania tez sie przekreca wokol swojej osi, z brzuszka na plecki i odwrotnie caly czas , i skacze jak sprezynka jak poczuje podloze pod nozkami :-) hihi nie wim czemu tak jej sie to podoba ...
Ok uciekam pozdrawiam do jutra papapa
Pozdrawiam Cie !!!
Blania juz spi, mialysmy dzis maly problem z kupka ale podalam jej herbatke i wieczorkiem si pojawila na szczescie, to chyba po sloiczku z dynia
Blaneczka dopstala z nexta ubranka na mikolaja i pieska maskotke z grochem w srodku, od nas dostanie w nastepna sobote bo nie mielsimy kiedy pojechac z m do sklepu :--( duzo mamy zalatwien bo sie przeprowadzamy w marcu :-):-)
Blania tez sie przekreca wokol swojej osi, z brzuszka na plecki i odwrotnie caly czas , i skacze jak sprezynka jak poczuje podloze pod nozkami :-) hihi nie wim czemu tak jej sie to podoba ...
Ok uciekam pozdrawiam do jutra papapa
Marta Ja pochodze z lublina , i mieszkam nie daleko tesco pozdrawiam a mam znajomych w chelmie i pod chelmem ;-)Moja Tesciowa mieszkala jak byla panienka w Chelmie hihihiSaratonie,spróbuj na noc robic większą porcję kaszki,albo rób gęstszą.Juluś już drugą noc z kolei przesypia i wstaje po 6-tej.
Julkowa,od chrzestnej mały dostanie chodzik a od nas jeszcze nie myślałam.W piątek mam zjazd na studiach w Lublinie i jak znajdę chwilkę to skoczę do Tesco (u nas dopiero mają stawiac) albo innego hipermarketu:-) to może coś fajnego wynajdę.
Pozdrawiam Cie !!!