reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam ja na momencik poki M sie kapie :-D Nie lubi jak siedzez na kompie jak ma wolne hihihi
Blania juz spi, mialysmy dzis maly problem z kupka ale podalam jej herbatke i wieczorkiem si pojawila :tak:na szczescie, to chyba po sloiczku z dynia:baffled:
Blaneczka dopstala z nexta ubranka na mikolaja i pieska maskotke z grochem w srodku, od nas dostanie w nastepna sobote bo nie mielsimy kiedy pojechac z m do sklepu :-:)-( duzo mamy zalatwien bo sie przeprowadzamy w marcu :-):-)
Blania tez sie przekreca wokol swojej osi, z brzuszka na plecki i odwrotnie caly czas , i skacze jak sprezynka jak poczuje podloze pod nozkami :-) hihi nie wim czemu tak jej sie to podoba ...:confused:
Ok uciekam pozdrawiam do jutra papapa

Saratonie,spróbuj na noc robic większą porcję kaszki,albo rób gęstszą.Juluś już drugą noc z kolei przesypia i wstaje po 6-tej.
Julkowa,od chrzestnej mały dostanie chodzik a od nas jeszcze nie myślałam.W piątek mam zjazd na studiach w Lublinie i jak znajdę chwilkę to skoczę do Tesco (u nas dopiero mają stawiac) albo innego hipermarketu:-) to może coś fajnego wynajdę.
Marta Ja pochodze z lublina , i mieszkam nie daleko tesco :tak::-Dpozdrawiam a mam znajomych w chelmie i pod chelmem ;-)Moja Tesciowa mieszkala jak byla panienka w Chelmie hihihi

Pozdrawiam Cie !!!

reklama
Aniu ja tez czesto myśle o tym jak to było wciązy i na dodatek w rodzinie mojego P.w kwietniu przybedzie dwoje dzieci.A moj P. jak mnie jak mnie przytula to mowi,ze czegos zawsze mu brakuje:-D....chyba chciałabym juz mieć drugie....hymmm no może gdzies za roczek;-)

Dziewczyny ja też tęsknię za brzuszkiem. Niestety po cesarce trzeba trochę odczekać:wściekła/y:Mój mówi że już jest za stary na dziecko:szok: więc trzeba będzie trochę przyspieszyć:tak:;-)

Ja chyba oszaleję Karolina w ciągu dnia sypia po 15 min. W nocy nie jest lepiej. Wczoraj o północy była wyspana. Nie będzie spać i w ryk. Mam nadzieję że to zęby. Górna jedynka przebija się już z miesiąc i dalej nic.:wściekła/y:

Aga1983 wspolczuje u Nas nie ma problemu z zasypianiem popoludniu ale jak narazie zebow nie widze wiec wzszystko przede mna
Agaa Moj tez gada o drugim ale ja jak narazie niechce i zabezpieczylam sie na wypadek:-D

Laura ma popoludniowa drzemke

...ide szykowac obiadek

hej dziewczyny,

Dawno mnie nie było ale mialam powazne problemy z mężem a raczej z jego zdrowiem. Teraz jest juz wszystko ok, no ja przeziębiona ale tez juz przechodzi.

Igorek ma się bardzo dobrze, jutro idziemy na szczepienie więc po powrocie zdam relację. Z nowości to Igus zaczął wydawac nowe dzwięki typu da, ta, tf, i jeszcze przerózne, uwielbia tez pluc i się z tego smiac. Zajada tez mięsko od tygodnia i jest wszystko ok.

narazie uciekam bo wlasnie się obudzil i pewnie głodny jak wilk.
pozdrawiam:):-);-)

reklama
Agaa[/B] Moj tez gada o drugim ale ja jak narazie niechce i zabezpieczylam sie na wypadek:-D
Mam takie nie dyskretne pytanie , Aniu a z jakiej antykoncepcji korzystasz??

Ja tez sie zabezpieczylam bo narazie nie planujemy miec nastepnego dzieciatka , troszke musze poczekac ...ze wzgledu na zdrowie i na sytuacje , :tak:

Ciuchutko tu dzisiaj a ja nie nawidze jak ma Blanka czkawke bo zawsze jest strasznie marudna :dry:

Pozdrawiammm:tak:

Do góry