reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dziewczyny widzę jak sięprzebijaja na dole dwa sliczne ząbki :) ale noce nadal kiepskie :/ wrócił scjemat jedzenia co 3 godziny :( Chyba zacznę mu podawać herbatkę w nocy. Co o tym myslicie?

reklama
Saratonie,spróbuj na noc robic większą porcję kaszki,albo rób gęstszą.Juluś już drugą noc z kolei przesypia i wstaje po 6-tej.
Julkowa,od chrzestnej mały dostanie chodzik a od nas jeszcze nie myślałam.W piątek mam zjazd na studiach w Lublinie i jak znajdę chwilkę to skoczę do Tesco (u nas dopiero mają stawiac) albo innego hipermarketu:-) to może coś fajnego wynajdę.

Saratonie jak wiesz ja daje herbatke w nocy a wygląda to tak mała je kasze budzi sie jak zwykle za trzy godziny i dostaje pić przesypia jeszcze dwie godz i dostaje jeść bo nie chce już pić potem budzi się na jeść za 4 godz. Ale podubka na picie jest odowiązkowa i wcale ją to nie oducza budzenia.

...przewninelam:-)...
Julkowa ja na swieta kupuje Laurze misia raczkujacego mama nadzieje ze podlapie od niego i zacznie raczkowac bo juz ma takie podrygi heheh Jak narazie podlapala odpychanie sie jedna nozka i krecenie sie wokol wlasnej osi:-D

Saratonie nie wiem czy to dobry pomysl z tym dopajaniem w nocy przeciez potem i tak bedziesz musial wstac na karmienie.Ja wolala bym podac mleko niz herbatke

anka26,07 wow raczkujacy miś super sprawa a gdzie takiego można kupić?

Marta1981 my mamy chrzciny o 12.30 to wtedy wy będziecie już na pewno świętować
Chodzik to też super pomysł- jeszcze nie mamy, tylko teraz który bedzie dobry ten sam problem co z wózkiem! tyle tego jest

Julkowa ja mieszkam w DE wiec tutaj nawet w realu maja
a wyglada to tak
6ktmpls.jpg

super ten Misiek:-D ja tez chce takiego.....u nas nie ma tego sklepu real buuuu buuuuu....ale poszukam w necie....wogóle to moja Amela uwielbia tego typu maskotki...wszystkie które się ruszają,graja,gadaja,spiewaja:-D

W Polsce chyba w tesco widziałam takiego misia co jak sie dotkine np.jego brzuszka,uszka czy rączki to sam nazywa ta część ciała,bardzo fajny:tak:

reklama
julek dzisiaj miał 6 razy czkawkę,zasnął o 20-ej ale Olek się kłócił z moim starszym o 14 lat bratem i zbudził małego.Jak chcecie przepisy to zapraszam do Książki kucharskiej na Mamy będące w domu:-).

Do góry