reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Daję do rączki puzle piankowe i mały jeździ nimi po dziąsłach poza tym Dentinox (18,50zl ale warto),gryzak z Tommee Tippee Dziąsełko (coś jak smoczek tylko zamiast gumy silikonowe rogi na które nakłada się żel) z lodówki i niezawodny Panadol.Dziadki właśnie przywieźli Olka i babcia przyniosła paczki Mikołajkowe,Julek obrabia lizaka.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Gratuluję wszystkim dzieciakom pierwszych ząbków, a mamom gratuluję cierpliwości :-).
Marta ja byłam z Krzysiem dzisiaj na szczepieniu. Ciekawe czy też czeka mnie ciężka noc?
Marta ja byłam z Krzysiem dzisiaj na szczepieniu. Ciekawe czy też czeka mnie ciężka noc?
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Kupiłam wczoraj smoka do papek i próbowałam podać kaszkę z butli ale niestety nie pasowało mu. Przelałam do miseczki, zagęściłam i zjadł 120 ml.
Marta1981
Rodzyneczka
Kasiulcu,mam nadzieję,że noc minie spokojnie.Z Olkiem nie miałam takich nocnych problemów,natomiast Julek co do zdrowotności to marzenie niejednej mamy : zero alergii,raz niewielki katarek(obyło się baz antybiotyku):-).
Przylanczam sie gratulacji:-)Gratuluję wszystkim dzieciakom pierwszych ząbków, a mamom gratuluję cierpliwości :-).
Ja to mam chyba odwrotnie -starszy -Maciek dopiero nie dawno (prawie 3 lata) pierwszy raz byl chory i dostal antybiotyk. A Grzes -w poniedzialek skonczyl swojpierwszy antybiotyk. Alergii na razie nie widac (i oby tak juz pozostalo) -jem wszystko na co mam ochote.Kasiulcu,mam nadzieję,że noc minie spokojnie.Z Olkiem nie miałam takich nocnych problemów,natomiast Julek co do zdrowotności to marzenie niejednej mamy : zero alergii,raz niewielki katarek(obyło się baz antybiotyku):-).
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Hej laski!
Nie odzywalam sie dlugo, ale juz pisze dlaczego
Przeorowadzalismy sie wiec duzo zajec bylo, sprzatanie, urzadzanie itp.pozatym dopiero dzis podlaczyli nam internet.
Posty przeczytalam, ale nie jestem wstanie na wszystkie odpisac.
Napewno witam nowe mamuski, zyczenia dla pieciomiesieczniakow i dla wszystkich chorych mam i dzieciatek duuuzo zdrowka.
Jutro mikolajki, macie juz jakies prezenty dla swoich pociech?
Ja kupilam grajacego gryzaka, i tzw.baka ktory sie kreci,swieci,gra i zwierzatka ktore na nim sa wydaja dzwieki po ich dotknieciu.
Pozdrawiam
Nie odzywalam sie dlugo, ale juz pisze dlaczego
Przeorowadzalismy sie wiec duzo zajec bylo, sprzatanie, urzadzanie itp.pozatym dopiero dzis podlaczyli nam internet.
Posty przeczytalam, ale nie jestem wstanie na wszystkie odpisac.
Napewno witam nowe mamuski, zyczenia dla pieciomiesieczniakow i dla wszystkich chorych mam i dzieciatek duuuzo zdrowka.
Jutro mikolajki, macie juz jakies prezenty dla swoich pociech?
Ja kupilam grajacego gryzaka, i tzw.baka ktory sie kreci,swieci,gra i zwierzatka ktore na nim sa wydaja dzwieki po ich dotknieciu.
Pozdrawiam
anka26_x_07
Mama Laury :)
hej
witaj Nusia !
Marto nocki nie zazdroszcze
Kasiulec tylko spokojnie npewno przespicie cala nocke i tego Wam zycze
Gratuluje Zabkow:-)
my dzis bylismy na zakupach.Kupilam extra spodnie koloru czerwonego dla Laury no i 3 pary bodow na 74cm bo wyrasta z tych co mam.Mojemu kupilam perfumy Hugo Boss i sobie LaCoste
witaj Nusia !
Marto nocki nie zazdroszcze
Kasiulec tylko spokojnie npewno przespicie cala nocke i tego Wam zycze
Gratuluje Zabkow:-)
my dzis bylismy na zakupach.Kupilam extra spodnie koloru czerwonego dla Laury no i 3 pary bodow na 74cm bo wyrasta z tych co mam.Mojemu kupilam perfumy Hugo Boss i sobie LaCoste
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Jak minęła noc Kasiulcu?Julek zasnął po 21-ej,o 2:30 cyc i po 6-tej flacha.I Mikołaj był,co tam prezenty - worek szeleszczący jest najlepszy.