reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Daję do rączki puzle piankowe i mały jeździ nimi po dziąsłach poza tym Dentinox (18,50zl ale warto),gryzak z Tommee Tippee Dziąsełko (coś jak smoczek tylko zamiast gumy silikonowe rogi na które nakłada się żel) z lodówki i niezawodny Panadol.Dziadki właśnie przywieźli Olka i babcia przyniosła paczki Mikołajkowe,Julek obrabia lizaka.

Gratuluję wszystkim dzieciakom pierwszych ząbków, a mamom gratuluję cierpliwości :-).
Marta ja byłam z Krzysiem dzisiaj na szczepieniu. Ciekawe czy też czeka mnie ciężka noc?

Kupiłam wczoraj smoka do papek i próbowałam podać kaszkę z butli ale niestety nie pasowało mu. Przelałam do miseczki, zagęściłam i zjadł 120 ml.

Kasiulcu,mam nadzieję,że noc minie spokojnie.Z Olkiem nie miałam takich nocnych problemów,natomiast Julek co do zdrowotności to marzenie niejednej mamy : zero alergii,raz niewielki katarek(obyło się baz antybiotyku):-).

Gratuluję wszystkim dzieciakom pierwszych ząbków, a mamom gratuluję cierpliwości :-).
Przylanczam sie gratulacji:-)

Kasiulcu,mam nadzieję,że noc minie spokojnie.Z Olkiem nie miałam takich nocnych problemów,natomiast Julek co do zdrowotności to marzenie niejednej mamy : zero alergii,raz niewielki katarek(obyło się baz antybiotyku):-).
Ja to mam chyba odwrotnie -starszy -Maciek dopiero nie dawno (prawie 3 lata) pierwszy raz byl chory i dostal antybiotyk. A Grzes -w poniedzialek skonczyl swojpierwszy antybiotyk.:dry: Alergii na razie nie widac (i oby tak juz pozostalo) -jem wszystko na co mam ochote.

Hej laski!

Nie odzywalam sie dlugo, ale juz pisze dlaczego:tak:
Przeorowadzalismy sie wiec duzo zajec bylo, sprzatanie, urzadzanie itp.pozatym dopiero dzis podlaczyli nam internet.
Posty przeczytalam, ale nie jestem wstanie na wszystkie odpisac.
Napewno witam nowe mamuski, zyczenia dla pieciomiesieczniakow:tak: i dla wszystkich chorych mam i dzieciatek duuuzo zdrowka.

Jutro mikolajki, macie juz jakies prezenty dla swoich pociech?
Ja kupilam grajacego gryzaka, i tzw.baka ktory sie kreci,swieci,gra i zwierzatka ktore na nim sa wydaja dzwieki po ich dotknieciu.

Pozdrawiam

hej
witaj Nusia !
Marto nocki nie zazdroszcze
Kasiulec tylko spokojnie npewno przespicie cala nocke i tego Wam zycze
Gratuluje Zabkow:-)

my dzis bylismy na zakupach.Kupilam extra spodnie koloru czerwonego dla Laury no i 3 pary bodow na 74cm bo wyrasta z tych co mam.Mojemu kupilam perfumy Hugo Boss i sobie LaCoste

Hej mam pytanko co używacie do ciałą jaki balsam ja mam garnier ten żółty, ujędrniający. Kończy mi się już i nie wiem czy kupić znowu czy spróbować innego, ale jakiegoś sprawdzonego.

reklama
Do góry