zebrra
Potrójna mama :)
Bazylia masz rację, to samo pisałam kilka dni temu... trzeba myśleć pozytywnie, nie wiem skąd u mnie te przeczucia, ale pewnie uspokoję się dopiero w piątek po USG (taką przynajmniej mam nadzieję)...
Marchewa super, że z dzidziusiem w porządku, oby tak dalej! No i jaka płeć???
Oliwka29 dostałaś zwolnienie? Ja też biorę duphaston i jak do tej pory wszystko jest ok! Trzymam kciuki!!!
i tu się mylisz, nie na pewno. Moja przyjaciółka, która rodziła 29/10/06 mimo wady -5,0 i -6,0 nie dostała takiego skierowania (chociaż też myślała, że tak będzie), rodziła naturalnie w Szpitalu MSWiA w Warszawie.shirley pisze:BAZYLIA - co do cesarki to na pewno znajdziesz jakiegos okuliste ktory ci da skierowanie na cesarke.
nie chcę być złośliwa, ale czy jesteś ekspertem skoro Twoim zdaniem ta wada się kwalifikuje???shirley pisze:Moim zdaniem wada o ktorej pisalas sie kwalifikuje.
Marchewa super, że z dzidziusiem w porządku, oby tak dalej! No i jaka płeć???
Oliwka29 dostałaś zwolnienie? Ja też biorę duphaston i jak do tej pory wszystko jest ok! Trzymam kciuki!!!
Powiedz, czy ja gdziekolwiek na tym forum, czy gdziekolwiek indziej podawałam się za eksperta??? Jak do tej pory szukam odpowiedzi na wszystkie pytania zadane na forum, szukam ich nie tylko we własnym doświadczeniu, ale również w necie, po to, żeby komuś sprawę ułatwić... Przykre jest to, że nie potrafisz znieść kiedy ktoś się z Tobą nie zgadza, ale to tylko i wyłącznie Twój problem... Pozdrawiam CięZEBRRA - wybacz ale fakt, ze juz masz jedno dziecko nie czyni cie ekspetem i jak poczytasz sobie troche to sie dowiesz, ze ruchy plodu mozna juz wyczuc od 14 tygodnia, zwlaszcza gdy kobieta jest szczupla i niezbyt wysoka.