reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Moj Grzesio tez podnosi glowke jakby chcial usiasc. W foteliku, lub z pozycji pollezacej to tak podnosi, ze prawie siedzi.:tak: Aha, rehabilitantka powiedziala mi, ze to jeszcze nie siadanie i zeby go nie sadzac, bo to jeszcze nie czas. Takim szybkim sadzaniem mozna tylko zaszkodzic. Choc i mi sie zdarza "posadzic" Grzesia (opiera sie plecami o moj brzuch) jak go ubieram.

reklama
witam po dlugej nie obecnosci witam nowe mamusie ;-)
u Blani jest podobnie jak u Ciebei Asiulinka , mala nie chce wogule lezec jak juz to tylko na brzuszku :szok:do siadania 1 :confused::baffled: a to przecierz za wczesnie ....czasem zdarzy mi sie posadzic ale nie sama ylko przy moejej pomocy, ale nie na dlugo ciagle ja podtrzymuje rekami.

a jak wloski rosna waszym maluszkom bo Blani ruszyly na maxa:cool2::-D juz nie jest lysa nie moge sie doczekac 1 spineczki:blink::-)

pozdrawiam zycze spokojnej nocki;-)

Cześć dziewczyny! Karolinka też chce już siedzieć. Jak byliśmy na szczepieniu to pytałam lekarki co mam robić. Pozwoliła mi sadzać Karolinkę opartą o mnie pleckami. Oczywiście nie cały dzień. Za rączki co jakiś czas na chwilkę też można podciągać. Ale nam jeszcze pokazała żeby małą jak dajemy do łóżeczka tak ją kłaść żeby miała szczebelki w rączkach, a jak jest gotowa to zacznie się sama podciągać. No i Karolinka tak robi. A cieszy się niesamowicie jak chwilkę "posiedzi".[ na razie to jest delikatne odrywanie główki i plecków widocznie na razie wystarczy]:-)

Hej kobietki
Moja Mała coś nie zwie się do siedzenia ma jeszcze czas. Wszystkiego najlepszego dla czteromiesięczniaczków my dopiero za 7 dni.

Jaki rozmiar ubranek noszą wasze skarby:-) bo moja Milenka 74 ale kupować już będe na 80 bo te 74 to starczy na jakieś 2 góra 3 tygodnie. Moja mała jest pieluszkowana szeroko to znaczy pampers a na to dwie pieluszki flanelowe. I też dlatego musi mieć dzuże żeby w stopki nie cisło.

Kzryś nosi jeszcze pare ubranek w rozmiarze 68 ale wygodniej mu już w 74. Numeracje są różne zakładam mu też pajaca który na metce ma 12-18 m-cy.

W imieniu Krzysia bardzo dziękuję za życzonka.
Aga1983 jak to jest z tym kładzeniem do łóżeczka opiesz to proszę. Kładziesz małą na boczku i rączki kierujesz na szczebelki żeby je zacisnęła na nich czy jakoś innaczej?

Kasiulec dokładnie tak jak piszesz. Z tym że Karolinka jak tylko złapie za szczebelki zaciska na nich rączki i się podciąga. Powodzenia

Kasiulec dokładnie tak jak piszesz. Z tym że Karolinka jak tylko złapie za szczebelki zaciska na nich rączki i się podciąga. Powodzenia

Podwinęłam część ochraniacza na łóżeczko bo mamy taki na wszystkie boczki ale Krzyś jeszcze nie łapie o co mamie chodzi. No cóż damy mu jeszcze czas niech się oswaja ze szczebelkami. Aga1983 obniżyliście Karolince łóżeczko?

reklama
Kasiulec, Zanet ale wasze dzieciaczki sa duze.:szok: Moj Grzesio miesci sie w rozmiar 68. A niektore bluzeczki 68 maja za dlugie rekawki.:nerd: A ja myslalam, ze Grzesio jest duzy.:sorry2:

Do góry