reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Aga dziekujemy
Saratonie moj Victor dokladnie jak Twoj Bartoszek smoczek od poczatku be. A dla mamus ktorych dzieci maja smoczki, wczoraj ogladalam "mamo to ja" lekarz sie wypowiadal ze najlepiej oduczac dzieci od smoczka w wieku 6miesiecy, albo w momencie gdy wyjda zabki.
My dzisiaj idziemy na kolejna szczepionke a nastepna dopiero w lipcu.
Milego dnia
Saratonie moj Victor dokladnie jak Twoj Bartoszek smoczek od poczatku be. A dla mamus ktorych dzieci maja smoczki, wczoraj ogladalam "mamo to ja" lekarz sie wypowiadal ze najlepiej oduczac dzieci od smoczka w wieku 6miesiecy, albo w momencie gdy wyjda zabki.
My dzisiaj idziemy na kolejna szczepionke a nastepna dopiero w lipcu.
Milego dnia
Przylaczamy sie do zyczen (ja, Macius i Grzesiu)Wszystkiego najlepszego dla 4 miesieczniakow
A witam Cię Emi7. Uważaj bo forum bardzo wciąga gratuluję pierwszych ząbków, mój Bartoszek też nie chce smoczka lepsze rączki, pileuszka tetrowa, grzechotka ale nie smoczek. Pozdrawiam
juz zauważyłam że wciąga, dobrze że mój synus jest grzeczniutki to mama może sbie posmigac po necie,
u nas smoczek do usypiania to się przydaje ale jak Igorek nie spi to nie ma mowy raczki są lepsze
Jak to prawda co pisze Niusia to jak wyszly ząbki to moze juz powinnam przestac mu dawac smoczka nawet do usypiania jak myslicie?
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
juz zauważyłam że wciąga, dobrze że mój synus jest grzeczniutki to mama może sbie posmigac po necie,
u nas smoczek do usypiania to się przydaje ale jak Igorek nie spi to nie ma mowy raczki są lepsze
Jak to prawda co pisze Niusia to jak wyszly ząbki to moze juz powinnam przestac mu dawac smoczka nawet do usypiania jak myslicie?
Emi lekarz mowil ze dziecko ktore ma zabki nie ssie smoka, tylko gryzie i podobno jest to zly nawyk, od ktorego ciezko odzwyczaic. Mozesz rzucic okiem w program tv, kiedy jest powtorka "mamo to ja" i posluchac
Pozdrawiam
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Dziekujemy Emi
Mamusie mam do was jeszcze pytanie o sadzanie naszych bobasków, Mój synus strasznie chce siadac i jak sadzam go na kolanach oczywiście opartego o mnie to jest bardzo zadowolony, podnoszony za rączki tez siada bardzo chętnie
czy u was jest podobnie, boję sie czy to siadanie to jeszcze nie za szybko??
czy u was jest podobnie, boję sie czy to siadanie to jeszcze nie za szybko??
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
Ja również przyłaczam się do życzeń Wiecie co mój Bartoszek wyprawia, coc nie umie jescze wyciagac raczek probuje sam siadac. Ponieważ długo nie wytrzymuje tak wkurza sie niesamowicie. Jego głowa juz nie lezy na moim ramieniu czy piersiach tylko koniecznie musi j a sam trzymac. Przerażające.
Zastanawia mnie jedna rzecz. Wcxzoraj lekarz powiedział mi ze mały ma skazę. Tyle ze ja przez 4 miesiace jadłam co jadłam , piłam mleko przewaznie szklanka na 4 dni i skazy nie miał. Zreszta jego dolegliwości to krosteczki na siusiaczku i trzy suche malutkie plamki na buzi. Może to jednak nie jest skaza? Moze dostał uczulenia po czymś co zjadłam np. jogurcie z truskawkami i dzemie truskawkowym.A krosteczki na siusiaczku juz znikneły zostały tylko te na buzi są takie ciemniejsze niz skóra i suche. Napiszcie co o tym myslicie? a jescze jedna moja teza. U mojej mamy w domu są psy a w sobote i niedziele bylismy u niej, może ma uczulenie na sierść.
Czekam na Wasze opinie i jeszcze raz
życze Wszystkim Czteromiesięcznyum dzidziusiom wszystkiego najlepsiejszego !!!!!!
Zastanawia mnie jedna rzecz. Wcxzoraj lekarz powiedział mi ze mały ma skazę. Tyle ze ja przez 4 miesiace jadłam co jadłam , piłam mleko przewaznie szklanka na 4 dni i skazy nie miał. Zreszta jego dolegliwości to krosteczki na siusiaczku i trzy suche malutkie plamki na buzi. Może to jednak nie jest skaza? Moze dostał uczulenia po czymś co zjadłam np. jogurcie z truskawkami i dzemie truskawkowym.A krosteczki na siusiaczku juz znikneły zostały tylko te na buzi są takie ciemniejsze niz skóra i suche. Napiszcie co o tym myslicie? a jescze jedna moja teza. U mojej mamy w domu są psy a w sobote i niedziele bylismy u niej, może ma uczulenie na sierść.
Czekam na Wasze opinie i jeszcze raz
życze Wszystkim Czteromiesięcznyum dzidziusiom wszystkiego najlepsiejszego !!!!!!
reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Emi, Saratonie moj Victor tez juz od jakiegos czasu probuje siadac ja go opieram o siebie zeby byl w pozycji lezacej a on na sile probuje siadac, jesli sami to robia to nic nie powinni sobie zrobic, co innego gdybysmy same ich do tego zmuszaly. Mi rowniez sie wydawalo ze to troche wczesnie, ale widac ze chyba odpowiedni czas skoro pare dzieciaczkow juz robi takie postepy.
Victor jeszcze nie spi, podejrzewam ze to przez szczepionke ktora dzis dostal
Dobranoc
Victor jeszcze nie spi, podejrzewam ze to przez szczepionke ktora dzis dostal
Dobranoc