reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Acha Dziewczyny mam pytanie. Któraś z Was wystawiała coś może na allegro? Bo chciałam wystawić kombinezon ale za nic nie potrafię wstawić zdjęć. coś wyskakuje o serwerze a ja nie wiem jak na nim umieścić te zdjęcia:wściekła/y: A założyłam się z mężem że się dowiem. Pomóżcie proszę;-)

reklama
Aga, jeśli zdjęcie ma do 50 kB to możesz je załadować bezpośrednio ze swojego komputera (przy opcji dołączania zdjęć jest taki przycisk "przeglądaj" i wybierasz ze swojego folderu/pliku zdjęcie, które chcesz dodać)

Aga, no i oczywiście uściski dla córci z okazji ukończenia 4 miesięcy :)

Kasiulec, z tym stanikiem to niezłe. Moja Łu tak nie reagowała na czarny. Za to strasznie rozprasza ją moja koszulka w kolorze soczystej ciemnej trawy ;)

Krzyś je po kąpieli 19-20 potem jak ja idę spać czyli ok 23-karmię go chociaż sam się nie budzi. Pobudkę mam ok 5 ale są dni kiedy budzi się też o 3. Po 5tej to już co 1,5 lub co 2 godziny.
Karmię piersią.

ciekawe kiedy te nasze dzieciaczki zaczna przesypiac noc, wydaje mi sie ze niezbyt predko, myślałam już zeby sie poswiecic jak skonczy 4 miesiace i dawac mu przegotowana wode zamiast cysia, sama nie wiem :(

Witam Was bardzo serdecznie.:-)
Grzesio w nocy roznie je. Kiedys standarem bylo kolo 20, 23-24, 4-5 i 7-8. Ostatnio sie troche pozmienialo (20 i 23-24 zostaly). Potem nieraz budzi sie o 3-4. A dzis obudzil sie kolo 6.30. A potem wstal po 9. Jak juz wstanie po nocy, to nie chce od razu jesc. Jak sama mu daje,to zje troche (zaspokoi pierwszy glod), odrywa sie i rozglada sie w okolo. Chyba patrzy czy aby nic sie nie zmienilo w otoczeniu przez noc.:-D W dzien tez nie wiele spi. Zwykle jego drzemki trwaja mniej wiecej 30 min. Jedynie na spacerze spi dluzej (nieraz i 3 godz.!, ale to rzadko; zwykle 1-2 godz.).

Wraz z Grzesiem i Maciusiem sciskamy i przesylamy buziaczki wszystkim dzieciaczkom, ktore skonczyly,lub skoncza za niedlugo 4 miesiace!

W imieniu Karolinki ślicznie dziękuję za życzonka:-)Ankami przepraszam ze zapomniałam o urodzinkach Twojej córeczki. Z Karolcią składamy spóżnione życzenia dla Łucji i wszystkich dzieciaczków;-) A kombinezon spróbuję wystawić jutro;-)

Ja równiez życzę maluszkom wszystkiego najlepszego :) Mój synek je 20, 23, 2 , 4.30 i póżniej 6.30. Pózniej budzi się ok 8. W dzien spi 3 razy i w sumie rzadko dłuzej niż 2 godziny. fajnie by było zeby nie budził się o tej 2 i 4 :)

reklama
Do góry