reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich maluszkow co koncza 3 miesiaczki , ale zlecialo co ??:tak::-)
juz 3 MIESIACZKI :szok::szok:

Moja Blaneczka bardzo lubi lezec na brzuszku , czasem sama sie wygina i probuje przekrecic :tak::happy2:a jak sie jej nie udaje to krzyczy i wtedy jej pomagam :-)ale dobre 10min wytrzyma napewno potem juz jezdzi noskiem po poscieli wiec ja przekrecam... :-D:happy2:he he

juz za miesiaczek bedzie mozna wprowadzac dzieciaczkom , rozne sloiczki i deserki itp :tak:ciekawe jak nam pojdzie?:blink::-p he he pozdrawiam ...spadam bo jestem padnieta , wczoraj bylismy na dyskotece i w restauracji , bylo swietnie ale dzis ledwo co zyje :cool::cool:
tego Mi trzeba bylo ..
pa pa
buziaczki dla dzieciaczkow :-p

reklama
Wszystkim cudnym 3miesięczniakom spóźnione sto lat :)

Agaa, na kolki właśnie bardzo dobre jest kładzenie dziecka na brzuchu, potem łatwiej gazy odchodzą :)

Buziaczek, ja do 6. miesiąca mam zamiar karmić tylko i wyłącznie piersią, nie będę wcześniej wprowadzać żadnych słoiczków.

Kasiulec tez najgorzej to wspominam...lezalam tylko dzien przed ale bylam juz tak zmeczona ze balam sie ze sily mi nie wystarczy na porod...W Polsce wkurza mnie wlasnie to lezenie z paroma osobami w pokoju ...

Ankami-wiem,wiem ze to jest dobre na kolki ale uwierz mi gdy Dzidzia ma kolki nie ma mowy o tym by polezalo sobie na brzuszku,Amelka jakosc to zniosla ale ciagle tylko na raczkach,na ramieniu i ciagle bujana...strasznie to wspominam...

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 3 MIESIĘCZNIAKÓW !!!

Dziekujemy za wszystkie buziaki!:-)

I przesylamy spoznione dla Bani.

Jesli chodzi o karmienie, to ja rowniez przez pierwsze 6 miesiecy zdecydowalam karmic wylacznie piersia, tak zalecaja wszyscy lekarze. Oczywiescie jesli ktos niema wystarczajacej ilosci pokarmu to normalne ze poda cos dodatkowo.

Pozdrawiam

Ja karmie Blanie butelka i piersia , bo sama piers nie wystarcza, i zaczne jej wprowadzac sloiczki jak sie tylko uda:happy: . Narazie zmienilysmy mleczko na sma zolte bo po aptamil Blania ma okropne baczki i do tego strasznie okropnie pachnace, taki intensywny zapach mleka maja fueee strasznie i kupa twarda:dry: mimo ze daje jej herbatki:confused:pozdrawiam paa..

reklama
Witam
dawno tu nie zagladalam
Wszystkiego naj dla dzieciatek
U nas choroba w domu Laura goraczkjuje, kaszle i ma katarek, skrzypi narmalnie skrzypi:-( Ja tez chora ale co tam szkoda mi tylko Laurki:-(
Wczoraj bylysmy u lekarza wazy 6350g:-)
jezeli chodzi o lezenie na brzuszku to Laura uwielbia czasami jak ja odwroce to placze wiec znowe ja klade na brzuszek potrafi tak lezec z godzine:tak:
30.10 mamy szczepienie mam nadzieje ze wyzdrowieje do tej pory.
Pozdraiwam i jeszcze raz buziaczki dla dzieciatek

Do góry