ahahahahaha
No chyba nie zaszaleję, bo nie mam do czego się odwołać
Eijf - mnie czasem szorstkie czerwone plamy wyskakują przy zgięciu łokcia. Wtedy wiem, że mam niedobór wapnia. Wypijam sobie szklaneczkę i się uspokaja. Nina miała przez moment szorstkie plamy na nogach. Zaczęło się, kiedy wprowadziłam mm a całkowicie wyeliminowałam cyc (3 m-c). Później jednak znowu zachciało mi się karmić cycem i przy karmieniu mieszanym plamy zniknęły.
Może dlatego trzeba stopniowo wprowadzać zmiany.
A co do lotu " na ostatni chwilę" No niestety tak wyszło, bo M nie wiedział, że tak wyjdzie z jego pracą i to była jedyna możliwość. Wziął urlop na 23-go. Więcej wolnego się nie dało. Gdybyśmy byli sami (czyt. bez dziecka), to olałabym to, mogłabym w razie "w" koczować na lotnisku. Ale mam nadzieję, że będzie gut. Już dzisiaj miałam pompę i śmiałam się z M, że odjazd by był, jakbyśmy wystartowali, nie mogli wylądować w żadnym państwie europejskim, bo nastąpiłoby gwałtowne pogorszenie pogody i wysadziliby nas gdzieś w Afryce
ok chwilowo tyle, bo mi się mm kończy i muszę lecieć szybko i zakupić, bo jak mało się naprodukuje w cycu, to będę musiała się czymś asekurować...