reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa mama - Super gospodyni domowa!

Kochane - mam pytanko- wszytkie firany w domu mam z organtyny/organazy. No i wszytskie sa białe:sorry2: A raczej były- kuchenna szczególnie mi zszarzała i nie wiem co z tym zrobić.Macie na to jakieś cudowne sposoby? Słyszałam o namaczaniu w sodzie, o dodawaniu proszku do pieczenia do prania...:sorry2: Czy któras z Was próbowała tego?

Ostatnia edycja:
reklama
ANECZKO ja inaczej nie wybielam jak sodą czy proszkiem do pieczenia.
Organzy jeszcze nie moczyłam i nie wiem jak na nia podziała,ale inne rzeczy sa jaśniejsze i świerzsze.
Namocz na noc ,a pozniej jeszcze raz normalnie wypierz.

Gosia ja tez próbowałam ARIELA od tesiowej ukradłam na próbe.
Owszem plamu schodzą ,ale po OXY z biedronki tez schodzą ,a jest tańszy:tak:.

Tłuste plamy na ubraniach, obrusach, a ostatnio ścianie (tak, tam też się dziwnym zrządzeniem losu się znalazła :) ) najlepiej mi się spiera płynem do naczyń. Całkiem dobrze sprawdza się Fairy w moim przypadku. Uniwersalny odplamiacz :)

Kochane, mam nadzieję że wybaczycie mi odświeżanie starego wątku, ale jestem w potrzebie. Kupiliśmy sobie zlew ze stali nierdzewnej i teraz mamy problem. Cały czas są na nim nieestetyczne plamy po wodzie. Dziwne to, woda wysycha a zostają jakby takie ślady po kroplach. Najprostszym sposobem byłoby wycieranie zlewu do sucha, ale przecież tak się nie da! szukałam dobrego środka do stali nierdzewnej i znalazłam takie coś Olej ochronny do stali nierdzewnej 400ml. Znacie ten produkt? A może macie jakieś domowe sposoby żeby doczyścić ten głupi zlew. Pomocy!!

reklama
Do góry