reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowa galeria

reklama
A to Moja Mala Blanka dzis rano jak stoi kolo parapetu i jak siedzi i majstruje z pilotami :tak: Dziewczyny mam problem nie moge wrzucicfilmiku byscie zobaczyly jak Blania raczkuje i wstaje i siada sama :wściekła/y: nie wiem co sie dzieje :angry:

Blaneczka cudna (jak zawsze zresztą;-)).:tak: A jak pięknie stoi!:shocked2::-) No i widać, że zainteresowana co się dzieje za oknem.:-D

Buziaczek jestem pod wrazeniem Twojej córci, niesamowita spryciula. Mój Igorek nie raczkuje i jeszcze się nie podnosi sam na nózki. Ładnie siedzi i czekamy kiedy dupka się oderwie i albo zaraczkuje albo wstanie ale ma jeszcze czas.

Wszystkie dzieciaczki sliczniutkie i muszę przyznac ze duze.

pozdrawiam

dziekuje Kobietki no mala jest naprawde sprytna i bardzo silna kazdy sie nie moze jej nadziwic jak nas odwiedza co ona wyprawia , dzis sama zawedrowala do klatki krolika i stala i walila reka by sie krolik poruszyl:-D

reklama
Do góry