reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowa galeria

Julek super wyglada w tych bokserkach.:tak::-) A te jego oczy... Fajne klocki dostal, jakie duze:szok: My mamy podobne, tylko, ze mniejsze.:sorry:
Moj Grzesio tez bardzo lubi opakowania -woreczki.

reklama
Iiwka

Agnes Igorek sliczny.:tak: Silcznie raczuje.

nie raczkuje jeszcze, to dopiero pozycja, która ma go zachęcić do tego :tak: sam by się raczej nie zabrał do tego ;-)

Moja wogóle nie rwie sie do raczkowanie,jeszcze nie umie...to chyba dlatego ze nigdy nie lubiła za bardzo lezec na brzuszku

Aga, mój też specjalnie nie lubił, teraz już bardziej no ale musimy same o to dbać, dzieciaczki muszą wzmacniać mięśnie grzebietu a to tylko zaprocentuje im jak dorosną :-) i będą dzieki temu sie lepiej rozwijać... ja zachęcam młodego tak na raty, raz tak leży raz inaczej i jakoś się ćwiczy :tak:

Ale Wasze dzieciaki ładnie raczkują:-DKarolina będzie chyba wcześniej chodzić niż raczkować:eek::-DOna sama stoi już od jakiegoś miesiąca.Ale nam ortopeda na to pozwolił:baffled::sorry::-)

faktycznie, dziwne ... co prawda jest różnica 3 tygodni, może to ma znaczenie ... ale z tymi lekarzami to róznie bywa, pediatrzy mowia o siedzeniu w 6-7 mcu gdzie to powinno naturalnie sie dziac w 8 ... ja mam zaufanie do tej mojej od rehab. z resztą ma swietna opinie wsrod rodziców, a chodzenie na rehabilitacje juz zaliczylismy przez ten kręcz wiec wolę, żeby do stania się nie spieszył ...

To Julek w swoich pierwszych bokserkach (nie mogłam się oprzeć kupując dla męża na walentynki są takie słodkie:-D)

A to prezent walentynkowy od taty

- kurde, te klocki są większe od dziecka hehe też musimy takie znaleźć ;) a z tymi bokserkami nie dziwię CI się hihi fajnie to wygląda ...

Ostatnia edycja:
Julkowa te bokserki cudne:-)Ale masz w domu przystojniaka;-)
AgnesBest 3 tygodnie to spora różnica więc może to stąd to inne zdanie lekarzy na ten temat?Pozdrawiam

Moja wogóle nie rwie sie do raczkowanie,jeszcze nie umie...to chyba dlatego ze nigdy nie lubiła za bardzo lezec na brzuszku
Moj Macius tez nie lubial lezec na brzuszku, nawet sie martwilam, ze nie przerwraca sie z plackow (jak robila to wiekszosc dzieci w jego wieku), ale mniej wiecej jak mial 8 miesiecy zaczal raczkowac (a jak skonczyl 10 -zaczal chodzic).:-) Takze nie martwcie sie -kazde dziecko jest inne i rozwija sie w soim wlasnym tempie.:tak:

Julek w łóżeczku.[/quote]
Ooo Julek głodny albo zły hi hi po prostu fajowski i taki duży:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry