reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Buziaczku ładna masz córe:tak:

Kurcze nie moge sie nadziwic ze Wasze malenstwa juz tak śmigaja,moja Amela siedzi jak ja posadze ale sama nic nie próbuje.A powiedzcie mi z jakiej pozycji Wasze dzieci same siadają? z brzuszka? jak to robią?

czesc dziewczyny

świetnie Julek i Blania stoją ;-) z tym,że nie wiem czy to tak do końca dobrze, mój Igor też się rwie do stania przy każdej okazji, ale przedwczoraj byłam w poradni rehabilitacyjnej na kontroli i pani dr katergorycznie zabroniła pozwalać na stawanie, bo na tym etapie to może tylko zaszkodzić i potem będzie mieć problemy ze stópkami.
Igor siedzi przyzwoicie jak na swój wiek (gdzie pediatra stwierdziła, że niby się do tego jakoś nie rwie -> bo rwie sie do stania niestety) . Zalecenia jakie otrzymaliśmy to zachęcanie młodego do raczkowania , co wzmocni miesnie grzbietu :-)

zalaczam dzisiejsz fotki

Załączniki

• Igor 15 luty 003.jpg
    Igor 15 luty 003.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 28
  • Igor 15 luty 004.jpg
    Igor 15 luty 004.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 29
  • Igor 15 luty 005.jpg
    Igor 15 luty 005.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 24
Moja wogóle nie rwie sie do raczkowanie,jeszcze nie umie...to chyba dlatego ze nigdy nie lubiła za bardzo lezec na brzuszku

Ale Wasze dzieciaki ładnie raczkują:-DKarolina będzie chyba wcześniej chodzić niż raczkować:eek::-DOna sama stoi już od jakiegoś miesiąca.Ale nam ortopeda na to pozwolił:baffled::sorry::-)

reklama
To Julek w swoich pierwszych bokserkach (nie mogłam się oprzeć kupując dla męża na walentynki są takie słodkie:-D)

A to prezent walentynkowy od taty (pierwsze klocki)na razie bardziej fascynuje worek.
Grzesiu pewnie śpiewał mamusi sliczną piosenkę o miłości z okazji Walentynek:-D
Albo krzyczał aaaaaaaaaaaaaaaale nuda:-D

Ostatnia edycja:
Do góry