reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

reklama
A To Moja Mala Blaneczka z dzisiaj :-)
:szok::szok::szok:Ona ma dopiero 7 miesiaczkow a co bedzie jak bedzie miala 10 a rok??:confused:
Ona próbuje chodzić...:shocked2: Rety! Aż mnie zatkało.;-):-D

Amelcia po kąpieli.....na spacerku.....i podczas karmienia....
Ale ta Amelka urosła.:tak: Śliczna dziewczynka.:-)
A tak z innej "parafii"-widzę, że masz wózeczek Baby Design -jak sie sprawuje?:confused:

Postanowiłam pochwalić się moją małą modelką... ;-):-D Mam nadzieję, że spodobają Wam się fotki :-) :happy2:
Zdjęcia super, a modelka rewelacyjna.:tak:

Iiwka Twój Kacperek to taki słodki bobasek.:-D

Amelka duża i śliczna widać jak się zmieniła bo dawno jej nie widziałam tylko na suwaczkach,a to proszę taka księżniczka.
Sarah jak profesjonalistka- zdjęcia super nie ma to jak fachowiec w domciu:-D
Kacperek jak śpi jest słodziutki i taki bezradny jak na chłopczyka w tym wieku wiem coś o tym(Julek jak śpi to też inne dziecko-aniołeczek):-)

Asiulinka- wózek kuplismy w Polsce bo słyszałam o nim duzo pozytywych opini...i owszem sprawdza sie bardzo dobrze....no ale ma jeden wielki minus jest strasznie ciezki wazy chyba z 10kg,z dzieckiem i z zakupami,to juz porazka...ja na szczeście nie musze go wnosic na gore tylko zostawiam na klatce,w innym przypadku na pewno bym go nie kupiła.Wielki plus to zmienna rączka:tak:

Kacperek extra mi też coraz ciężej fotografować Julka bo ciągle się wierci.Chyba że ogląda bajkę i to nie zawsze bo jak tylko jakaś melodia w bajce to kiwa sie na boki tańcząc.Robi to też jak mówi sie tanu tanu to zaczyna sie tak kiwać,zabawnie to wygląda.
A to z niedzielnego spacerku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry