Ewa - Bardzo ladne zdjecia. Ladnie wygladasz ohh jak ja bym chciala byc blondynka ..... he he jak narazie jestem w toku ...z kazda farba rozjasniajaca, cos tam sie rozjasni ...ale nigdy nie bedzie to taki ladny blond!!
reklama
Ewa - Bardzo ladne zdjecia. Ladnie wygladasz ohh jak ja bym chciala byc blondynka ..... he he jak narazie jestem w toku ...z kazda farba rozjasniajaca, cos tam sie rozjasni ...ale nigdy nie bedzie to taki ladny blond!!
dziękuję
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Super fotki Agnes, moj Vic tez czasem tak ma otwarta buzke:-) a przed chwila jadl na spiocha, zaczal sie budzic wiec zeby nie zaczal plakac odrazu go przystawilam, fajnie to wygladalo
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes fajne zdjecia slodziutki sen przy cycku.Jak Laura spi z otwarta buzia mowie ze spi na popielniczke
Agnes fajne zdjecia slodziutki sen przy cycku.Jak Laura spi z otwarta buzia mowie ze spi na popielniczke
dzięki :-) hmm, interesująca nazwa
AgnesBest - Maluszek prze slodki podobnie do Blani spi z buzia otwarta - wietrzy he he ahh te Nasze Kochane Malenstwa tyle radosci daja ...
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Krzyś rośnie duży okrąglutki, ku uciesze prababci która uwielbia takie tłuściutkie bobasy :-)
reklama
Kasiulec -Dziekujemy, No okraglutki Twoj Maluch , smieszna ma minke:-):-):-)
Podziel się: