Blaneczka ze swoim smoczusiem:-)
reklama
wiesz buziaczek ona jak patrzy to ma takie madre patrzalkiwidze ze coraz bardziej do ciebie podobna,choc z meza ma chyba oczka co?
kochane wasze bombelki,kiedy to bylo jak moja strokrotka byla tak pyciaale teaz jest boska:-)
kochane wasze bombelki,kiedy to bylo jak moja strokrotka byla tak pyciaale teaz jest boska:-)
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Buziaczek ,Twoja Blanka to ma smoczysko a nie smoczek świetny jeszcze tak dużego nie widziałam. No i bardzo jej z nim do twarzy śliczna dziewczynka.
dziekuje, smoczus ma ksztalt motylka, kwiatka i dlatego to tak wyglada...Blania ma mala buzke i to tez z tad taki wygladale bardzo go lubi;-)ma jeszcze taki pomarnaczowy a to jest od 0-6miesiaczkowserioBuziaczek ,Twoja Blanka to ma smoczysko a nie smoczek świetny jeszcze tak dużego nie widziałam. No i bardzo jej z nim do twarzy śliczna dziewczynka.
Dziekuje Maxinko, bardzo chcialam zeby Corcia byla podobna do Mnie, owszem oczka duze ma po M ja mam takie bardziej skosne:-) bedzie miala piekne,brazowe oczkaaa i zalotne spojrsenie :-)wiesz buziaczek ona jak patrzy to ma takie madre patrzalkiwidze ze coraz bardziej do ciebie podobna,choc z meza ma chyba oczka co?
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Julkowa Twój synuś jest tak słodki,że jak ktoś ma kiepski humor to polecam spojrzeć na zdjęcie z Twojego avatarka i gwarantuję,że każdy się uśmiechnie i zaraz będzie w dobrym nastroju.
Poważnie, zdjęcie kapitalne powinnaś wysłać je do jakiejś dzieciowej gazety albo na jakiś konkurs, ten uśmiech na każdym zrobi wrażenie.
Poważnie, zdjęcie kapitalne powinnaś wysłać je do jakiejś dzieciowej gazety albo na jakiś konkurs, ten uśmiech na każdym zrobi wrażenie.
julkowa
Agentka 002 :-)
Kasiulec dziękuję bardzo za milusią ocenę tego mego roześmianego smyka i życzę jak najwięcej takich uśmieszków twojego synka.
Z tym konkursem to super pomysł że tez na to wcześniej nie wpadłam żeby pochwalić się synkiem w szerszym gronie.
pozdrawiam
Z tym konkursem to super pomysł że tez na to wcześniej nie wpadłam żeby pochwalić się synkiem w szerszym gronie.
pozdrawiam
anka26_x_07
Mama Laury :)
Eleganckie zdjecie bardzo mi sie spodobaly a szczegolnie z avarka
Laura z butelka, robi to przy kazdym jedzeniu
Laura z butelka, robi to przy kazdym jedzeniu
reklama
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Kolejny uśmiechnięty bobas, aż miło tu zalądać :-) jakie Laura ma długaśne i wywinięte rzęski, prawdziwa zalotnica
Podziel się: