Julkowa - sliczny Maluszek ale slodko sie usmiechnal do zdjecia;]
reklama
Anka,
az Cie nie poznalam na tej nowej fotce. Pomyslalam, ze znam ten nick ale ktos inny sie pojawił :-) Kolor inny i burza loków ;-)ja od roku mam krótkie włosy wiec narazie sobie nie poszaleję ... zapuszczam, ale co z tego wyniknie ?! to nikt nie wie
Córcia rośnie ładnie, ja też 23 wkleję aktualne zdjęcie mojego synusia, który robi sie coraz ciezszy a gdzie tu dalej :-)
az Cie nie poznalam na tej nowej fotce. Pomyslalam, ze znam ten nick ale ktos inny sie pojawił :-) Kolor inny i burza loków ;-)ja od roku mam krótkie włosy wiec narazie sobie nie poszaleję ... zapuszczam, ale co z tego wyniknie ?! to nikt nie wie
Córcia rośnie ładnie, ja też 23 wkleję aktualne zdjęcie mojego synusia, który robi sie coraz ciezszy a gdzie tu dalej :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dziekeuje dziewczyny za komplementy
Julkowa sliczny babel
Buziaczku a Twoj skarb Blaneczka
Agnes czekam na zdjecia, Laura to juz z 5kg wazy ciezka sie zrobila
Julkowa sliczny babel
Buziaczku a Twoj skarb Blaneczka
Agnes czekam na zdjecia, Laura to juz z 5kg wazy ciezka sie zrobila
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agaa slicznie spi twoje malenstow, cudenko
Mam taki sam lezaczek zadowolona jestes z niego? bo Ja tak i Blaneczce sie strasznie podoba :-)A to Nasza Najukochansza Amelka !!!
Amelka slodka
Dzieki Dziewczyny za slowa,szkoda tylko ze Amelka juz coraz rzadziej lubi spac w dzien non stop nia chodze bo nie chce lezec,jak tylko ja gdzies poloze to odrazu placz.Dobrze ze chociaz w nocki ladnie przesypia.
Buziaczku- bardzo jestm zadowolona z lezaczka,pomogl mi nie jeden raz gdy juz nie mialam sily lazic z Amelka to chyc ja do lezaczka.Ona tez widac lubi tam siedziec,ostatnio ciagle patrzy sie na papuszke juz dw razy wymianialismy w nim baterie .
Buziaczku- bardzo jestm zadowolona z lezaczka,pomogl mi nie jeden raz gdy juz nie mialam sily lazic z Amelka to chyc ja do lezaczka.Ona tez widac lubi tam siedziec,ostatnio ciagle patrzy sie na papuszke juz dw razy wymianialismy w nim baterie .
reklama
a mojej Blani podoba sie zabka i i malpka ruszajaca sie a jak wlacze jej dzweiki lesne to zasypia
Podziel się: