reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowa galeria

reklama
Anka,

az Cie nie poznalam na tej nowej fotce. Pomyslalam, ze znam ten nick ale ktos inny sie pojawił :-) Kolor inny i burza loków ;-)ja od roku mam krótkie włosy wiec narazie sobie nie poszaleję ... zapuszczam, ale co z tego wyniknie ?! :baffled: to nikt nie wie :-D

Córcia rośnie ładnie, ja też 23 wkleję aktualne zdjęcie mojego synusia, który robi sie coraz ciezszy a gdzie tu dalej :-)

Dziękuje bardzo
Wsze niunie też cudowne. życzę wszystkim mamą jak najwięcej tych bezzębnych uśmieszków.

agaa śliczna niunia
Uwielbiam jak dzieciaczki śpią na boczku i robią takie słodkie usteczka.
anka bardzo duża i śliczna panna . Nasz Julek teraz waży 5100 i ma 8 tyg

Dzieki Dziewczyny za slowa,szkoda tylko ze Amelka juz coraz rzadziej lubi spac w dzien non stop nia chodze bo nie chce lezec,jak tylko ja gdzies poloze to odrazu placz.Dobrze ze chociaz w nocki ladnie przesypia.
Buziaczku- bardzo jestm zadowolona z lezaczka,pomogl mi nie jeden raz gdy juz nie mialam sily lazic z Amelka to chyc ja do lezaczka.Ona tez widac lubi tam siedziec,ostatnio ciagle patrzy sie na papuszke :-Djuz dw razy wymianialismy w nim baterie .

reklama
Do góry