reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

Gratuluje , bylas dzielna , a na jakim znieczuleniu i ile trwal porod? bo Maly jest bardzo duzy:-):tak:jestem pod wrazeniem:happy2:
Dzięki udało mi sie urodzić bez znieczulenia a poród wywoływali mi przez kroplówkę termin miałam na 22 lipca a urodziłam 01 sierpnia.podłączyli mnie o 10.00 rano do kroplówki o 17.00 zaczęły nie brać skurcze i o 21.20 urodziłam jak odeszły mi wody to moment i było po wszystkim bole parte trwały 15 minut.Także udało się jak mi go położyli na brzuchu to byłam w szoku że on jest taki duży ponieważ nie zrobili mi usg i nie wiedziałam że będzie taki duży także lekarze jakby wiedzieli że będzie ważył 5020 to zrobiliby mi cesarkę.

reklama
Czesc Mamusie,

Wróciłam, a w zasadzie wróciłyśmy ;)
Zuzka urodziła się 17.07.2007 o 3.20 ważyła 3200 i miała całe 55 cm ;)
rośnie zdrowo, no ale po tym ile ja się namęczyłam w ciąży to jej się należy ;)
poród był lekki i od pierwszego skurczu do rozwiązania trwał łącznie trzy i pół godziny.

pozdrawiam was wszystkie i wasze maleństwa

oczywiście tez dołączam zdjątko.

laskeczki niechce byc nietaktowna,ale uwazajcie na wklejanie zdiec dzieci nago,jest wiele sytuacji ,gdzie fotki zostaja wykorzystane przez nieodpowiednie osoby:tak:

pozdrawiam
ps,slotkie maluszki macie

bie_dronka super ma date wasza dzidzia;-)

Wiecie ze nie wpadłam na ten pomysł ( a uważam się raczej za domyślną:-p).
Zmiany dokonałam, teraz widać tylko "tors" ;)
Dziękuję Wam slicznie

Maxin - polowałam na 07.07.07 ale Zuzka jakoś się nie spieszyła ;)

Biedronko slczna ta Twoja Zuzia.Zazdroszcze krotkiego porodu,u mnie skurcze zaczely sie o 23.15 a urodzilam o 6.19.No ale nie ktore z nas rodza po 20godz :szok:

reklama
Do góry