reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Leżące fonoterolowe przyszłe mamusie

chanel a moze masz za małą dawke tego fenka? te bóle krzyzowe i biegunka mi sie nie podobają, ja w nocy kiedy urodzilam rok temu tez mialam biegunke i tez nic złego nie zjadłam, no nie mówiąc juz o bólach krzyzowych. moze jedź do szpitala...
trzymam kciuki kochana!

naftanalek a ty wypoczywaj ile wlezie:-0 dobrze ze sie dotleniłas troszke, najgorsze są podróze po naszych polskich drogach, ja mam rodziców 350 km od nas i drogi masakryczne.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kobietki!
Ja też nie moge sie pochwalić brakiem skurczy i bóli:-(.
Naftanalek, piszesz o 100 km, ja przejechałam dziś 20 i myślałam że umre, ból, brzuch twardy jak skała a do tego przez ten upał zrobiło mi sie słabo i o mało co nie zwymiotowałam.:baffled: Obiecałam sobie że nigdzie sie nie ruszam z chłodnego domku jak nie musze!
Syla, super fotka i jakie ładne widoki..Pisałas wcześniej że musisz zrobić wymaz z szyjki macicy...nie wiesz może ile to kosztuje, bo pewnie prywatnie u naszych gin to za darmo sie nie da...Teraz mi zaświtało że kiedyś wykryto u mnie gronkowca, dali mi jakieś leki i na tym się skończyło...może on nadal tam siedzi a czytałam gdzieś że on może być odpowiedzialny za skurcze...
Chanel, odezwij się!!!! Wierze że wszysko minęło i jest już dobrze!

basika ja rok temu mialam gronkowca, i on mi sie co jakis czas przypałeta, taki wymaz róznie zalezy od labolatorium od 35 do 60 zł nawet ale i tak gin musi ci wymaz pobrac na posiew i sama zanosisz wtedy do labolatorium.

chanel czekamy na wiesci!!!

no własnie od rana tu zaglądam i juz sie martwie o nią :-(

u nas pogoda dzis do kitu, własnie zjadłam budyn i teraz mam zgage.mała fik koziołki a ja mam twardy brzuchol.wziełam pół relanium i leże.

Ech, ja też cały czas czekam na jakieś wieści...
Mnie głupią coś dzisiaj podkusiło zrobić pranie i obiad...a teraz leże i czekam aż nadprogramowa dawka fenka zacznie działać:zawstydzona/y:.

Basika nie szalej z tymi obowiazkami w domu;-) ja tez dzis zupke ugotowałam, pychotka, ze szparagami i kalafioem i kalarepką, mniam
ale tez sie dzis kiepsko czuje, moze przez tą pogode... jutro wizyta u ginka i nie moge sie doczekac.mam nadzije ze nie mam rozwarcia zadnego i ze szyjka si enie skróciła więcej....
takze prosze jutro o kciuki ok.15:-)

Syla już teraz zaciskam mocno:tak::tak: i sama sie zastanawiam czy jutro nie pojechać na wizyte bo zaczynam już schizować, zobacze jeszcze jak minie nocka.
Pozdrowionka!

kurde tak mysle o chanel i sie martwie! mam nadzije ze jest ok.moze pojechala do szpitala i lezy bidulka:-(

reklama
Chcę pocieszyć wszystki mamusie, jak też łykałam bardzo dlugo fenoterol i pierw musialam lezec, potem na szczescie juz tylko uwazac, ale mimo strachu i frustracji z braku ruchu wszystkoskonczylo sie dobrze. Trzymam za Was kciuki, wytrwałości! Opłaci się!

Do góry