reklama
0,6 ml ...
teraz wiem że trzeba to podzielić na cały dzień i dawać po jednej kropli
mała śpi ... nie wiem teraz może ją budzić czy dać jej spokój ? cycka dać to może szybciej z niej to wylezie..cholera ale jestem na siebie zła ...
teraz wiem że trzeba to podzielić na cały dzień i dawać po jednej kropli
mała śpi ... nie wiem teraz może ją budzić czy dać jej spokój ? cycka dać to może szybciej z niej to wylezie..cholera ale jestem na siebie zła ...
zadzwonie do położnej chyba ...
no wiec zadzwonilam do pani doktor i mowi ze taka dzienna dawka na raz to nie jest dawka toksyczna ale zeby jej wiecej dzisiaj juz nie dawac tego....uf...ale sie przerazilam ....
no wiec zadzwonilam do pani doktor i mowi ze taka dzienna dawka na raz to nie jest dawka toksyczna ale zeby jej wiecej dzisiaj juz nie dawac tego....uf...ale sie przerazilam ....
Ostatnia edycja:
Dziecku podaje sie lek na zbicie goraczki dopiero jak temp przekroczy 38 stopni.
a nawet 38,5
Róża, też tak słyszałam, ze nawet 38,5, ale ja podaję jak już przekroczy 38. Sama miałam kiedyś 38,6 i już człowiek taki kołowaty I czopki też lubię bo działają natychmiast. Gorzej czopek włożyć starszakowi niż takiemu maluchowi
czy Wiecie że polski Bobotic jest o ponad połowe taNszy i ma w zasadzie ten sam sklad...minimalnie mniejsza dawka. Dziala tak samo ale w internecie polecaja dawkowac 15 kropelek jak SS a nie jak w ulotce B 4 razy po 8 kropli. Nasi producenci bardziej przewrażliwieni a ten lek calkowicie wydalany jest z organizmu z kupka...Dziewczyny czy któraś daje maluchom SAB SIMPLEX?
Chodzi mi ile kropelek dajecie dzieciaczkom i ile razy dziennie ??
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dziewczyny poradźcie proszę co na ból gardła dla mnie, karmię piersią.
Podziel się: