reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

leki,Choroby- lecczenie podczas karmienia

Czy któraś z WAS brała Dostinex?Jak sie po nich czułyście?Czy one nie maja rzeczywiście skutków ubocznych?I czy ktoras z WAS łykała go jednocześnie z tabletkami hormonalnymi.

Dziękuje z góry.

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
Kochane, od wczoraj leżę w łóżku. Ból głowy mam taki, że aż nie potrafię do niczego go porównać! Nie wiem czy to nie zatoki .Katar, łamanie w kościach... Ogólnie dramat! i do tego jest mi jeszcze niedobrze. Czym mogę się leczyć (karmię piersią) ??
Czosnek, cytryna, sok malinowy, amol...
Macie jakieś wypróbowane i SKUTECZNE metody????

ja przy ostatnim przeziebieniu dostalam antybiotyk DUOMOX- 4 zl kosztowal,ale pomogl.na katar zawsze uzywam krople xylometazolin,bo dobrze mi nos odtykaja.a zlekow to tylko pyralginum.
p.s. teraz znow jestem chora.:-(

To jest rzeczywiście problem, bo mało jest leków bez recepty dla karmiących. Ja brałam rutinoskorbin, ibuprom i wapno, na katar krople xylometazolin. W sumie postawiło mnie to na nogi. Życzę powrotu do zdrowia!!

dziękuję dziewczyny za rady!
Okazało się, że to zatoki. Przykładam rozgrzaną na patelni sól na czoło i policzki.
Pomogło o tyle, że tak bardzo juz głowa nie boli. Na pewno lekarza nie uniknę bo czuję, że na węzły chłonne mi to choróbsko włazi. Leje mi się z nosa...
żebym tylko nie zaczęła kasłać bo będę musiała spać w innym pokoju, żeby Jasia nie obudzić.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
Dobrej nocki.

mozna bioparox i duamox, ale to antybiotyki i są na recepte.
p/bólowo można paracetamol albo Ibuprofen. ja na odetkanie nosa polecam nasivin
czosnek moze sobie daruj, bo moze uculic i zmienić smak mleka.

Dzięki jeszcze raz, już powoli dochodzę do siebie.
Dzisiaj byłam u lekarza, przepisała mi właśnie Duomox i dopiero co wzięłam pierwszą tabletkę.
Muszę stwierdzić, że tak naprawdę to sól postawiła mnie na nogi

reklama
Kamienną sól do miski z gorącą wodą, wymoczyłam stopy a później natarłam amolem.
i okłady z gorącej soli na czoło... Wysusza zatoki.
Jeszcze raz wielkie dzięki za porady.
Pozdrawiam!

Do góry