reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

Może któraś z Was wie,zna okulistę (tylko nie dr Płonecką )który bada wcześniaki-(retinopatia)?jezdzimy do dr Płoneckiej ale mnie od początku drażni a teraz już strasznie.Synek jest wcześniakiem z 26tc,obecnie ma 6miesięcy-korygowane 3miesiące.od 2miesięcy już wszystko jest ok z jego oczkami,tzn na tej zasadzie ,że na każdym badaniu było bardzo dobrze,a badania co tydz..teraz byliśmy i też ok ale znów kazała przyjechać bo oby było dobrze..bez sensu jak dla mnie argument,wydaje mi się ,że jest to tylko w tej chwili naciąganie na kolejną wizytę o kasę.Tyle złych opini słyszałam o tej pani doktor,chciałabym mieć możliwość sprawdzenia przez innego okulistę jaki jest faktyczny stan oczek mojego synka...może któraś z Was słyszała o innym?nie koniecznie z Kielc.

reklama
ja polecam doktora Michała Biskupa. Proponuje zadzwonić i zapytać czy w takiej sprawie jak Was interesuje, to Was przyjmie. Drugi jest Rybowski - na sienkiewicza przyjmuje. Gdzieś tu były podane telefony, ale jak będziesz chciała, a nie znajdziesz to ci podam, tylko poszukać musze

Dziękuję za pomoc.Spróbuję jutro zadzwonić do dr Biskupa i zapytać,bo Rybowski odpada-dzwoniłam ale oni nie badają takich maluszków(dziecko musi już samo siedzieć)...oby mi się udało,bo na samą myśl,że będę musiała iść znów do dr Płoneckiej to.....

dr Anna Klonowska. lekarka z wieloletnim stażem, super specjalistka. wiem że we wtorki przyjmuje na nfz w przychodni gdzieś w centrum, tylko zapomniałam gdzie. trzeba mieć przy sobie aktualne ubezpieczenie i książeczkę zdrowia dziecka. tu jest jej gabinet:
ul. Seminaryjska 15a
Telefon komórkowy:604 229 614

Ostatnia edycja:
ona też dorosłych leczy ;-) moja kuzynka chodziła do niej z takim czymś jak trądzik, tylko u niej wyglądało to jakby trędowata była hehehe

W takim razie super, może ja tez się do niej wybiorę tylko książeczkę muszę podbić.
Ja mam zamiar dowiedzieć się jak mam pielęgnować swoją mega suchą skórę, która wydaje mi się strasznie ziemista, zmęczona.

reklama
Do góry