Może któraś z Was wie,zna okulistę (tylko nie dr Płonecką )który bada wcześniaki-(retinopatia)?jezdzimy do dr Płoneckiej ale mnie od początku drażni a teraz już strasznie.Synek jest wcześniakiem z 26tc,obecnie ma 6miesięcy-korygowane 3miesiące.od 2miesięcy już wszystko jest ok z jego oczkami,tzn na tej zasadzie ,że na każdym badaniu było bardzo dobrze,a badania co tydz..teraz byliśmy i też ok ale znów kazała przyjechać bo oby było dobrze..bez sensu jak dla mnie argument,wydaje mi się ,że jest to tylko w tej chwili naciąganie na kolejną wizytę o kasę.Tyle złych opini słyszałam o tej pani doktor,chciałabym mieć możliwość sprawdzenia przez innego okulistę jaki jest faktyczny stan oczek mojego synka...może któraś z Was słyszała o innym?nie koniecznie z Kielc.
reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
ja polecam doktora Michała Biskupa. Proponuje zadzwonić i zapytać czy w takiej sprawie jak Was interesuje, to Was przyjmie. Drugi jest Rybowski - na sienkiewicza przyjmuje. Gdzieś tu były podane telefony, ale jak będziesz chciała, a nie znajdziesz to ci podam, tylko poszukać musze
Dziękuję za pomoc.Spróbuję jutro zadzwonić do dr Biskupa i zapytać,bo Rybowski odpada-dzwoniłam ale oni nie badają takich maluszków(dziecko musi już samo siedzieć)...oby mi się udało,bo na samą myśl,że będę musiała iść znów do dr Płoneckiej to.....
dr Anna Klonowska. lekarka z wieloletnim stażem, super specjalistka. wiem że we wtorki przyjmuje na nfz w przychodni gdzieś w centrum, tylko zapomniałam gdzie. trzeba mieć przy sobie aktualne ubezpieczenie i książeczkę zdrowia dziecka. tu jest jej gabinet:
ul. Seminaryjska 15a
Telefon komórkowy:604 229 614
ul. Seminaryjska 15a
Telefon komórkowy:604 229 614
Ostatnia edycja:
S
Sol
Gość
Słońce truskowe - Sielska na przecznicy przyjmuje na fundusz :-) Tu masz ich stronę
reklama
elleth
Fanka BB :)
czesc
mam prosbe.
Potrzebuje namiarów na usg bioderek prywatnie.
mam prosbe.
Potrzebuje namiarów na usg bioderek prywatnie.
Podziel się: