reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

reklama
Jeśli chodzi o USG bioderek, polecam panią Elżbietę Jopowicz - specjalistę radiologii dziecięcej, przyjmuje na Kościuszki 11, podaję telefon 604138880, koszt usg to ok 50 zł. Bardzo miła pani, badanie wykonane rzetelnie :) Pozdrawiam:-D

witambardzo porszę o informację o następujących lekarzach ginekologach szukam ginekologa do proowadzenia mojej ciąży, jestem w 11 tygodniu: byłam już u dr Sławomira Roguli, dr Krzysztofa Maciejewskiego i dr Andrzeja Witczaka i właściwie z żadnego znich do końca nie jestem zadowolona, może jestem zbyt wymagająca ale żaden z nich ni ezlecił mi badań krwi w ciazy ani przed planowaniem a z tego co słyszałam powinno się robić regularni epodstawowe badania? Mam zamiar się wybrac jeszcze do do tomasza Kapturskiego , słyszałyście o nim ?

Ja od siebie mogę polecić Lanckorońskigo i Miśka. ten 1 jest raczej małomówny i na początku wydaje się mało sympatyczny ale jest bardzo dokładny i zleci ci milion badań jesli trzeba. ogólnie dba o swoje pacjentki. na NFZ przyjmuje na Prusa, koło Barwinka.

Dlatego właśnie lepiej chodzić na NFZ nie prywatnie, bo potem w takich sytuacjach nie ma się poczucia zmarnowanych pieniędzy :p
On ogólnie w szpitalu zauważa na tyle swoje pacjentki żeby im dzień dobry powiedzieć i tyle. Ale ciąże dobrze prowadzi i tylko to się liczy :-)
A czemu Ci się sprawa przykro zakończyła??

reklama
Do góry