reklama
Witam
Jeśli chodzi o pediatrę, to w Piekoszowie prywatnie przyjmuje Sławomir Białek, podobno dobry, jak coś podaję numer: 603631631, 50 zł kosztuje wizyta
Ja dziś byłam u niego, moja mała od jakiegoś czasu miałam katar, no i zsumując z innymi dolegliwościami, okazało sie że atopowe zapalenie skóry
W związku z tym chciałąm się spytać czy znacie jakiegoś dobrego alergologa w Kiielcach?
Jeśli chodzi o pediatrę, to w Piekoszowie prywatnie przyjmuje Sławomir Białek, podobno dobry, jak coś podaję numer: 603631631, 50 zł kosztuje wizyta
Ja dziś byłam u niego, moja mała od jakiegoś czasu miałam katar, no i zsumując z innymi dolegliwościami, okazało sie że atopowe zapalenie skóry
W związku z tym chciałąm się spytać czy znacie jakiegoś dobrego alergologa w Kiielcach?
S
Sol
Gość
gaba - ja chodziłam do dr. Dziedzic - przyjmuje na Wojska Polskiego w poradni ale prywatnie chyba też - nie sprawdzałam
Ja moge polcić Panią Doktor Kondałe-Chojnacką. Ma wielkie doświadczenie, jak przyjechala do nas piewrszy raz z wizyta to przez poltorej godziny wszystko mi tlumaczyla, rozpisywala itp. Jak przychodzi to nie wpada jak po ogien tylko cierpliwe tlumaczy, pisze itp.
co do ginekologa to ja chodze do Doktora Grelewskiegi i rowniez goraco polecam. chodze do niego od 17stego roku zycia, ustabilizowal moja gospodarke hormonalna bo mialam wielkie problemy i nawet byla mozliwosc iz bede nieplodna. prowadzil mnie w ciazy, odbieral porod, jest wartosiowym i uczciwym czlowiekiem.
co do ginekologa to ja chodze do Doktora Grelewskiegi i rowniez goraco polecam. chodze do niego od 17stego roku zycia, ustabilizowal moja gospodarke hormonalna bo mialam wielkie problemy i nawet byla mozliwosc iz bede nieplodna. prowadzil mnie w ciazy, odbieral porod, jest wartosiowym i uczciwym czlowiekiem.
Ciacho880625
Mama Marcelinki
Kobitki, możecie mi powiedzieć czy do dermatologa to trzeba mieć skierowanie? I gdzie w Ck można na NFZ iść?
Witam wszystkie mamy z Kielc. Jestem mamą 3,5 miesięcznej dziewczynki. Córeczka od urodzenia miała problem z zatkanym kanalikiem łzowym. Niestety nie pomagały ani masaże, ani kropelki różnej maści. Pediatra poleciła nam okulistę, który "rzekomo" jest najlepszy w Kielcach jeśli chodzi o udrażnianie kanalików. I stało się ... poszłam z dzieckiem do dr. B.Koceli i teraz mamy ogromny problem :-( - kanalik nie udrożniony i rozerwany kanalik dolnej powieki. Ponad to pani ta wykonuje zabiegi na przysłowiowym biurku, każąc mamie bądź rodzicom trzymać dziecko. Wiem od uznanej okulistki, u której konsultowaliśmy przypadek naszej córeczki, że takich zabiegów tak się nie wykonuje (dr Dębicka wykonuje je na sali zabiegowej, z anestezjologiem, pielęgniarkami - przez otwór w górnej powiece - jest bezpieczniej, ponieważ przez górna powiekę odprowadzane jest tylko 5% łez, a przez dolną aż 95%).
Tak więc drogie mamy jeśli chodzi o kanaliki zdecydowanie nie polecam wizyty u dr Koceli (przyjmuje na Sienkiewicza 68 - Zakład optyczny).
Tak więc drogie mamy jeśli chodzi o kanaliki zdecydowanie nie polecam wizyty u dr Koceli (przyjmuje na Sienkiewicza 68 - Zakład optyczny).
paula231406
Początkująca w BB
mam pytanie czy w tym watku mozliwa jest rozmowa rowniez o ginekologach i poloznikach?
reklama
S
Sol
Gość
paula - ten temat był już chyba wyczerpany Ale jak się cofniesz to na bank takie info znajdziesz - a można o każdym lekarzu niezależnie od specjalizacji
Podziel się: