reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze pediatrzy i ginekolodzy

reklama
a co sadzicie o dr Kossakowskim pediatra przychodnia na Siewnej moja córcia do niego chodzi i bardzo nam sie podoba jako doktor przedewszystkim nie daje odrazu antybiotyku :) bada dokładnie i daje skierowania

a co sadzicie o dr Kossakowskim pediatra przychodnia na Siewnej moja córcia do niego chodzi i bardzo nam sie podoba jako doktor przedewszystkim nie daje odrazu antybiotyku :) bada dokładnie i daje skierowania

ja nie znam... ale z córką chodzę na Sienkiewicza do doktor Niemiec-święc i póki co jest oki ale to nie na NFZ bo z przychodni mnie olali...

Kossakowksi super- przyjezdza nawet na wizyty prywatnie do domu- jak cos sie dzieje z dzieckiem w weekend albo sa swieta -a na pogotowiu wiadomo jak jest.Kolezanak chodiz 2 dzieci i go chwali :-)
Do doktor Niemiec chodziliamy prawie rok- super wyprowadziła mi małego z alergii i refluksu :-)Tylko ja chodziłam prywatnie do niej :-)

Kossakowksi super- przyjezdza nawet na wizyty prywatnie do domu- jak cos sie dzieje z dzieckiem w weekend albo sa swieta -a na pogotowiu wiadomo jak jest.Kolezanak chodiz 2 dzieci i go chwali :-)
Do doktor Niemiec chodziliamy prawie rok- super wyprowadziła mi małego z alergii i refluksu :-)Tylko ja chodziłam prywatnie do niej :-)

o no to super ze ma dobra opinię bo szukałam jakiegoś dobrego lekarza dla małej! ja też do niej chodze prywatnie, 80 zł za każdą wizytę. Cieszę się że Estera ją chwalisz :))

Chcę podpytać mamy i przyszłe mamy kiedy najlepiej zacząć chodzić do szkoły rodzenia i którą szkołę możecie polecić. Czy na każde zajęcia chodzi się z mężem czy można też samemu? i tak ogólnie jak wyglądają spotkania?
Myślę, że te informacje przydadzą się nie tylko mi, ale też innym przyszłym mamom :-)

Do szkoły rodzenia to tak od 28 tygdnia ciąży.Na cwiczenia chodzisz sama ile razy chcesz w tygodniu i godznowo tez można sobie dopasować.A na cykl wykładów chodzisz już z mężęm jesli chcesz.Przynajmniej tak było w tej szkole rodzenia gdzie ja chodziłam.Na Warszawską, ale tam koło ksiegarni.Polecam bardzo :-)

na Warszwaskiej w szpitalu jest szkoła rodzenia, ale płatna, a bezpłatna jest na Bukowskiego (odchodzi od Warszawskiej), na zajęcia teoretyczne można chodzić z mężem, to jest cykl 8 wykładów pn-pt o 17:30, a na zajęcia gimnastyczne można chodzić 2 razy w tygodniu i wybierasz sobie godzinę (8:30 10:30 14:00 16:00) i później po skończonych wykładach chyba są zajęcia w parach (oddychanie i takie tam) nr tel do szkoły 085 741 58 95

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też chodziłam do szkoły rodzenia tej obok księgarni (ul. Bukowskiego). Atmosfera i położne sś super :) I tak jak pisze Estera - są ćwiczenia i wykłady. Na ćw chodzi się samej, a na wykłady i warsztaty z mężem.

Do góry