reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze pediatrzy i ginekolodzy

reklama
ja tez chyba wybiorę sie do dr Lipskiego, duzo dobrego na jego te,mat słyszałam. A ile kosztuja wizyty teraz?jak wygląda kwestia ktg? Robi sie u nich czy w szpitalu?

?
niestety nie mam pojęcia,rodziłam ponad 2 lata temu,cesarka ok 1700 zł,ktg miałam robione u nich.Pediatra fajnie się zajeła dzieckiem po porodzie:)

2 lata temu za wizytę i usg płaciłam 100 zł.Jedyny minus to kolejki.Nie da się zapisać na dany dzień,czasem czekałam z 2-3 dni...Jednak jak coś się działo,plamienie czy silne skurcze zawsze przyjmowali mnie na już:)))

Odnośnie pediatrów: czy któraś z mam była z maleństwem u doktor Szymczyk? Wybieram się z pierwszą wizytą do tej pani. Doktor Romanowską wczyscy mi odradzają...

Szymczyk nie wiem czy dobra ale moge polecic bardzo dobrego pediatre jest to doktor Szczepanski,docent ,neantolog pracuje w PSK na wczesniakach przyjmuje prywatnie w centrum damiana koszt wizyty 90 zl memu synkwoi bardzo pomogl przy refluskie,lekarz wnikliwy,bardzo mily i zna sie na tym co robi

Czesć dziewczyny!a czy któraś z Was miała do czynienia z dr Katarzyną Młodzianowską-Kosel?Jest gin-położnikiem u Arciszewskich.Koleżanka bardzo ją chwali,od kilku lat się u niej bada,i poleca.Zapisałam się,ale o wrażeniach mogę powiedzieć dopiero po wizycie.Z tego co się orientuję,to badania są niektóre refundowane,niektóre płatne.W każdym razie badanie+cytologia+test czystości z wizytą kosztuje 170zł.Porównałam z ofertą u dr Świąteckiej,i Przepieścia,i na to samo wychodzi.a nie chciałam iść do byle gina z NFZ,czekać miesiąc i zostać potraktowaną jak przedmiot.bo tak bywało wczesniej,lekarze nieprzyjemni/m.in. na Słonimskiej w przychodni/,na Bema to wogóle porażka,jest taka jedna wymalowana wiedżma,krzykliwa...

Czesć dziewczyny!a czy któraś z Was miała do czynienia z dr Katarzyną Młodzianowską-Kosel?Jest gin-położnikiem u Arciszewskich.Koleżanka bardzo ją chwali,od kilku lat się u niej bada,i poleca.Zapisałam się,ale o wrażeniach mogę powiedzieć dopiero po wizycie.Z tego co się orientuję,to badania są niektóre refundowane,niektóre płatne.W każdym razie badanie+cytologia+test czystości z wizytą kosztuje 170zł.Porównałam z ofertą u dr Świąteckiej,i Przepieścia,i na to samo wychodzi.a nie chciałam iść do byle gina z NFZ,czekać miesiąc i zostać potraktowaną jak przedmiot.bo tak bywało wczesniej,lekarze nieprzyjemni/m.in. na Słonimskiej w przychodni/,na Bema to wogóle porażka,jest taka jedna wymalowana wiedżma,krzykliwa...

Polecam NaproMedica na Antoniuku. Nie czeka się długo, i jest na NFZ i naprawdę jestem tam tratkowana na poziomie, nawet lepiej niż u Arciszewskich.Lekarze są wspaniali, na miejscu jest laboratorium.

reklama

Też chodzę do Napromedica i naprawdę jest super. Wizyty na godziny, lekarze ok i ogólnie atmosfera jak nie na NFZ. Polecam.
www.napromedica.pl

Do góry