reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze pediatrzy i ginekolodzy

Soszka powinna zmienić zawód, bo na lekarza się nie nadaje. A jej teksty w stylu: "Jakieś to dziecko małe, ale jak serce bije to ciąża jest." - są po prostu żałosne.

reklama
Polecam Medvite na Słonecznym Stoku- i doktor Tamara Drabikowska- Chmara- chodze z Olim od 17 miesiecy i bardzo chwale.Wysłucha, co najważniejsze stara sie leczyć bez antybiotyku-daje jak juz jest taka koniecznosc i innego wyjscia nie ma.Skierowan na badania i do roznych Poradni tez nie ma z tym problemu.
Maja podpisana umowe z NFZ

Stroma 11/2
(85)661-74-32

Adres jest już nieaktualny. Lek. med. Tamara Drabikowska-Chmara obecnie przyjmuje wraz z lek. med. Martą Gałą w nowej przychodni na Al. Jana Pawła II 59 lokal 14U. Umowa z NFZ oczywiście jest.

Przychodnia Rodzinna "Sol-Med" Tamara Drabikowska-Chmara
Aleja Jana Pawła II 59 lokal 14U
15-704
Białystok

85 811 04 37

Witam wszystkie Dziewczyny!
Szukam bardzo dobrego ginekologa w Białymstoku, najlepiej na NFZ, w celu zajścia w ciąże. Staram się z pauzami pół roku i nic. Boję się, że mogę mieć PCOS, może inne problemy i dlatego wolę działać, w razie czego podjąć się leczenia. Mam już swoją lekarkę, ale nie czuje dobrej opieki, zlecenia badań. W tym cyklu robię badania na własną rękę i mam zamiar własnie się udać do nowego ginekologa.
Dziękuję z góry i pozdrawiam:)

Ja co prawda nie polecę ginekologa na NFZ, bo zwątpiłam w publiczną słuzbę zdrowia w tej specjalizacji ;-) .Ostatnio byłam u dok. Małgorzaty Pytko polecam szczerze, miła atmosfera, przy badaniu bardzo delikatna i skrupulatna, bardzo szczegółowy wywiad apropo doboru antykoncepcji.
Zapłciłam 100zł za półgodzinna wizytę z cytylologią, badaniem ginekologicznym i badaniem piersi, oraz doborem antykoncepcji.

Ps. pierwszy raz wyszłam od lekarza tej specjalizacji wyluzowana i szcześliwa :-)

Witam wszystkie Dziewczyny!
Szukam bardzo dobrego ginekologa w Białymstoku, najlepiej na NFZ, w celu zajścia w ciąże. Staram się z pauzami pół roku i nic. Boję się, że mogę mieć PCOS, może inne problemy i dlatego wolę działać, w razie czego podjąć się leczenia. Mam już swoją lekarkę, ale nie czuje dobrej opieki, zlecenia badań. W tym cyklu robię badania na własną rękę i mam zamiar własnie się udać do nowego ginekologa.
Dziękuję z góry i pozdrawiam:)

ja chodzę do dr Makowskiej, na NFZ, prowadzę u niej już drugą ciążę, jeśli chcesz spróbuj, przyjmuje na ul Transportowej i na ul Krętej w gabinecie Synergia :) powodzenia, napisz po wizycie :)

Joannach, nie wiesz czy p. M. Makowska ewentualnie przeprowadza kurację clo? Nie wiem czy będę to musiała, ale właśnie szukam takiego ginekologa na nfz, który w razie czego, gorszych wyników, przepisuje takie leki i przeprowadza monitoring.
Jest taki gin w Białym?:)

Aka nie mam niestety bladego pojęcia, najlepiej zadzwoń do gabinetu do synergii i tam zapytaj, tylko od razu ostrzegaj, nie zrażaj się położną która odbiera, to takie wrażenie telefoniczne tylko :) tylko nie idź do dr Nowak bo też tam przyjmuje a słyszałam wiele niepochlebnych opinii:)

Dzięki, Dziewczyny:)
Spróbuję z dr Makowską albo Barbarą Radziszewską:) O dr Nowak też słyszałam i na pewno tam nie pójdę:p Ponoć jest jak uzdrowiciel Zbigniew Nowak - Ręce, które leczą. No i homeopatię preferuję. A w Synergii są wizyty na kasę chorych?

reklama
Hej dziewczyny,

mam pytanie gdzie w Białymstoku teraz najlepiej zrobić prenatalne ? biorę pod uwagę arciszewskich oraz medycyne na mickiewicza ... lekarza mam wybranego Święc, ceny w obu placówkach za badanie takie same, niestety nie mam pojęcia gdzie jest lepszy sprzęt ??

z góry dziękuję za pomoc

Do góry