reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

Witam!!!! Idzie wiosna więc niedlugo coraz wiecej czasu będziemy spędzac na spacerach. Liczę na to że jakies mamusie zechcą się przylączyć :-)

reklama
Ja się kręcę w okolicach Rynku Miejskiego, Ratusza, czasami w Parku JPII.
Towarzystwo jak najbardziej mile widziane :)

Oj chyba nie, Jacuś rok starszy chyba. Tak wynika z twojego suwaczka. Ale to nie jest przeciwskazaniem do spotkań ;)

Nie na suwaczku mam ze Marcel ma rok 8 miesiecy i 1 dzien dokładnie jest z 28.06.2008r.. My mieszkamy na Legionowo przystanek ale czesto własnie chodzimy na spacerki do centrum:)

Ano tak, ja spojrzałam na cyferki tylko :sorry2:
Z Przystanku to masz kawałek do centrum. Ja się prowadzam z chłopakami najczęściej pieszo, bez wózka, ale z beżowym nosidełkiem na plecach, w takie kobietki. Więc jak mnie zobaczysz to zagadaj.
Tyle, że teraz uziemieni chorobą w domu jesteśmy.

Witam !
Jestem mama 2- letniej Zosi, z chęcią zajmę się (dorywczo - kilka
godzin dziennie, ewentualnie weekend) dziewczynką w podbnym wieku u
siebie w domu. Mieszkamy na spokojnej dzielnicy domków
jednorodzinnych, córka jest jedynaczką brakuje jej troszke
towarzystwa.

gg: 2971584
trixii@gazeta.pl

reklama
Dziewczyny czy możecie polecić mi przedszkole w Legionowie (chodzi mi o publiczne placówki). Myślałąm nad przedszkolem nr 6. Miałabym je blisko żłobka - będę odprowadzać całą 3-kę sama.
W wakacje czeka nas przeprowadzka do Legionowa i chcę dzieci zapisać do tamtejszego przedszkola i żłobka.
Dzięki i pozdrawiam

Do góry