reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

Witam !

Mieszkam od tygodnia w Legionowie nikogu tu nie znam mam 19 miesięczna córeczke, mieszkamy na ul. Konarskiego obok starej pętli autobusowej. Jeżeli któras z mam miała by ochote na wspólny spacerek było by miło/

Druga sprawa : czy ktoras z was orientuje się czy jest tu jakiś prywatny żłobek i klub malucha do ktorego można by było iść na godzinke lub dwie na jakies ciekawe zajęcia ? /

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
My mieszkamy na ulicy kościuszki jakieś 15-20 minut pieszo od was:) Niestety nie wiem czy w Legionowie jest jakiś klub malucha czy żłobek..

Witam!
Jestem mamą dwu i pół miesięcznego Bartusia, mieszkamy przy 3-go Maja w Legionowie oczywiście :-) często spacerujemy w parku za Urzędem Miasta. Gdyby kroś miał ochotę pospacerować z nami to zapraszamy serdecznie! :tak:

Trixii nasze spacery są troszkę uzależnione od godzin pracy mojego męża ale mimo wszystko staram się być przewidywalna dla dziecka i dlatego najczęściej wychodzimy około południa czasem nawet wcześniej. Również od czasu do czasu jesteśmy w parku około 16. Do tej pory zawsze brałam ze sobą książkę, no bo co tu robić, gdy Mały słodko śpi. No to jak z tym wspólnym spacerem?:-)

Mam pytanie czy w Legionowie jest pływalnia/basen z zajęciami dla maluszków, albo przynajmniej z wydzielonym miejscem do swobodnego pluskania? Chętnie wybrałabym się z synkem, no może jeszcze nie teraz ale za miesiąc.

reklama
Cześć wszystkim.
Mam na imię Karolina i jestem tu nowa. Właśnie planuję przeprowadzkę do legionowa. Mam dziecko chociaż już trochę wyrośnięte bo ma już 5 lat. Powiedzcie mi jak wygląda okolica ulicy Sowińskiego 19. Nie wiem czy to nie jakaś żulernia a nie chce przeprowadzić się dzieckiem w kiepskie miejsce.
Pozdrawiam...

Do góry