reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

Witam wszystkich:)
Mam zamiar otworzyć prywatny klub malucha w Nowym Dworze Mazowieckim i chciałabym zrobić rozeznanie.
Byłby to Klubik oferujący opiekę nad dziećmi od 6 miesięcy do 3 lat. I w związku z tym moje zapytanie. Czy ktoś byłby zainteresowany. Jeśli tak prosiłabym o wskazówki i ewentualne sugestie. Z góry dziękuję za informacje:) Byłabym wdzięczna za przesyłanie informacji na moją skrzynkę:)

reklama
hejka witam wszystkich:)
Mieszkam w Chotomowie i jestem mama 8 letniej corci Oli oraz w 15 tyg ciazy z druga pociecha:) Milo mi bedzie czasem z Wami poklikac:)

Witam,
szukam jakiejś chętnej mamy na spacer :) Jestem mamą półrocznej dziewczynki i mieszkam w Chotomowie. Wszystkich znajomych mam w W-wie,a i tak spora część z nich jest bez dzieci. Może znalazłaby się chętna na jakiś spacer po Legionowie, Jabłonnej czy Chotomowie? Pozdrawiam serdecznie!
Ania

bardzo chętnie :) ciesze się że w koncu ktoś się pojawił :) mieszkam w Legionowie, mam rocznego synka, siedzę w domu, kończę studia i zastanawiam się co dalej. Bardzo często jestem w parku za Urzędem Miasta, integruje Bartka z dzieciakami na placu zabaw ale nie ma zbyt wielu roczniaków, dominują starsze dzieci, które juz wiedza że piasku z piaskownicy się nie je :) Bartek jest ciągle ciekaw jak smakują różne rzeczy :) odezwij się Aniu i daj znać kiedy znajdziesz wolną chwilkę na spacerek :) pozdrawiam Ciebie i córcię :)

cześć wam dziewczyny, ja też właśnie szukam sobie toważystwa do spacerku, mieszkam w Legionowie na osiedlu młodych od 2 lat, ale do tej pory nie mam tu znajomych. mój synek ma 8 miesięcy i też chętnie spotka się z innym dziziusiem. pozdrawiam

Witam wszystkich, ja mam podobny problem:) Mieszkam od roku w Jabłonnej a wszyscy znajomi zostali w Warszawie no i trochę smutno z tego powodu... Chętnie poznam młode mamy i wybiorę się na spacer, kawę, obiad...ect :-) W większym gronie zawsze weselej! Jestem mamą 7 miesięcznej Julci, która garnie się do dzieci i chętnie pozna nowe koleżanki i kolegów! pozdrawiam

fajnie wam że możecie się umowić na kawkę :) Ja wprawdzie mieszkam niedaleko, ale wyjazd z bliźniaczkami to prawdziwa wyprawa. No może w przyszłym roku będzie już łatwiej. Mam nadzieję że wtedy będą jeszcze jakieś chętne mamy :)

reklama
Faktycznie bliźniaczki to "ciężki kaliber z ostrą amunicją" ale nie martw się z jednym dzieckiem wyjazd np. do Warszawy to też wyprawa :) a gdzie konkretnie mieszkasz? Może my wybierzemy się na spacer do Ciebie :) a tak poza tym to na portalu aktywnemamy.pl mam klub bobaskowo może dołączysz?

Do góry