reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Legionowo i okolice

oj ciężki kaliber :))) Tylko ja jestem spod legionowa i obawiam się że spacerek do mnie zająłby wam jakieś 2 godziny. Mieszkam w Olszewnicy Starej. Jak do tej pory żadna mama z mojej miejscowości się nie ujawniła :).
W wolnej chwili zajrzę do bobaskowa ;)

reklama
czesc dziewczyny, od sierpnia mieszkamy w legionowie, mąz pracuje od roku w warszawie więc on swoich znajomych ma, my z dziecmi dopiero nieadawno dołaczyliśmy do męża, no ale jest nam tu ciężko, nawet bardzo, chętnie z kimś pogadam, spotkam sie na spacerku, na kawce... , dzieciom tez brakuje swoich starych koleżanek i kolegów:(

mirabelka a w jakim wieku masz dzieci i w której części Legionowa mieszkasz? większość z nas przeprowadziło się do Legionowa z jakiejś innej miejscowości i tam zostawiłyśmy znajomych. Możemy się umówić na spacer, czemu nie :)

Nasze całe życie ktore wiedliśmy do tej pory zostało w Gdyni:(, Natalka ma 4 latka i wiktorek ma 2 latka.Na forum też jestem początkująca, wiec jeszcze tak za bardzo nie wiem co i jak ale sie postaram :) My narazie mieszkamy w centrum, na wyspiańskiego...

o a mój Bartuś ma rok i 4 mce, mysle że mogliby się razem bawić. Chodzą do przedszkola? My mieszkamy na 3 maja :) Mój mąż pochodzi z okolic Gdyni, spory kawałek drogi do Warszawy. Daj znać jak będziesz miała wolną chwilkę to sobie pospacerujemy :)

Mirabelko mamy dzieci w podobnym wieku (moi chłopcy Jacek 2,5 i Julek 4,5). Też mieszkam w centrum, najczęściej bywam na placu zabaw za Ratuszem, czasami przy Królowej Jadwigii. Jak mnie wypatrzysz to zagadaj :)

czesc dziewczyny!
niedlugo bo za 2 miesiace dolacze do mam z Legionowa bo narazie jeszcze nosze malenstwo w brzuszku:) ale czasami podczytuje Wasze forum:) mam do Was takie pytanie - moze doswiadczone mamy pomoga- gdzie najlepiej zapisac dziecko do przychodni. jakiego pediatre mozecie polecic? Mieszkam tu od niedawna i zupelnie sie nie orientuje. Sama chodze do lekarza w Warszawie bo stamtad sie przeprowadzilismy. Po urodzeniu malej moze nie byc czasu na rozgladanie i szukanie przychodni wiec moze uda sie cos znalezc teraz poki mam duzo czasu:) Pozdrawiam Was!

reklama
Witam!!! Ja również jestem z legionowa. Mieszkam zaraz za maximem. Przeprowadziłam sie tutaj z mężem z Płocka. Mam synka który ma 2 lata i miesiac a w lutym spodziewam sie drugiego bąbelka. Przytłaczaja mnie samotne spacery i chetnie poznam inne mamusie z legionowa.

Do góry