puk puk jest tu ktos? cisz i cisza. to pewnie dlatego ze wkoncu dzis wyszlo sloneczko i wszyscy na dworze siedza))) A my jutro idziemy na pasowanie Maksia na przedszkolaka)) koszula wyprasowana Maks wykapany i spi juz od 20))) zobaczymy jak sie jutro sprawi))
reklama
cześć dziewczyny!przepraszam że się prawie w ogóle nie odzywam ale Kamilka ostatnio jest taka marudna że nie mam już sił.albo wyjdą jej w końcu te zęby albo ja polegne:-( a druga sprawa że ja się tak przyzwyczaiłam do powiadomień na email o nowych postach że teraz poprostu zapominam.co do spacerków to jeśli któraś z was będzie miała czas w przyszłym tygodniu tak po 14 to ja się zgłaszam;-) no może z wyjątkiem poniedziałku bo czeka mnie wizyta w kilku urzędach między innymi w opiece Pozdrawiamy i zapraszamy do odwiedzin na naszym blogu
kamilka06 - Onet.pl Blog
kamilka06 - Onet.pl Blog
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja niestety bardzo zabiegana, bo zaczela mi sie szkola i zajecia mam niestety 5 razy w tygodniu. Ale wczesniej koncze w czwartki i tak kolo 15 jestem w domu. Wiec wstepnie moge sie zadeklarowac na spacerek tak ok 16. O ile mnie pamiec nie myli nic na ten czwartek zaplanowanego nie mam.
Przepraszam Woloszki, ze sie nie odezwalam
Przepraszam Woloszki, ze sie nie odezwalam
czesc ja nie obiecuje odnosnie czwartku bo tak okolo 14.30 jestem po Maksa w przedszkolu i zanim dojdziemy do domku to jest po 15 a i on ma teraz takie humory jak baba w ciazy)) taki jest zmeczony ze isc nie moze ))) Mi by najbardziej paswoalao spotkac sie bez niego bo on teraz nie towarzyski sie zrobil)) (to chyba ten wiek) maz wraca z pracy dopiero przed 18 wiec chyba jak narazie nie bede mogla w tygodniu. ((
magdalena25
Lui wyslalam ci prywatna wiadomosc
magdalena25
O tak spacerek się udał. Woloszki mam nadzieje, ze nastepnym razem z wami Ja nie umiem sie wybrac na szczepienie bo te godziny przyjec... We wtorek urwe sie wczesniej z Wawy i chyba na 15 zdaze. Chce tez dokladnie wypytac o jedzenie i posilki - zobaczymy ile ja spamietam
Mam nadzieje ze sie wkoncu kiedys wybierzemy na ten spacer Dzis Maks dostal goraczki((( dostal lekarstwo cieplej herbatki i spi zobaczymy jak bedzie jutro(( oj to przedszkole))
Magda zapamietaj ile sie da i daj mi znac)) moze tobie cos wiecej i cos innego powie)))
Magda zapamietaj ile sie da i daj mi znac)) moze tobie cos wiecej i cos innego powie)))
reklama