- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
myszkowska
Fanka BB :)
Moja Zosinka wywija zawsze jak z Michałem idziemy na hinduskie <3 Uwielbiam to ))
sabib
wyjasniło się dlaczego nie czuję ruchów :-) uspokoiłam się bardzo :-) mam łożysko na brzuchu i ono jest jak poducha (tak mi lekarz tłumaczył) i przez nią mniej czuc ruchy :-) dziewczyny które mają na kregosłupie czują dużo wcześniej i silniej :-) ale powiedział że jak mała będzie silna to i ja otrzymam porządnego kopa :-) nie wiem czemu mój gin mi tego nie powiedział....w ogóle bym się nie martwiła.....
ja mam łożysko na ścianie przedniej ale ruchy dość wyraźnie odczuwam...
ja tak samo, może jest różne ułożenie tego łożyska na przedniej ścianie ?
ciernista
Zaciekawiona BB
Sabib dobrze, że przestałaś się martwić, ale powiem Ci z doświadczenia, że sama świadomość tego, że powodem słabego odczuwania maluszka jest ułożenie łożyska niewiele pomaga Mi lekarz powiedział o moim łożysku przednim w 13 tygodniu. Potem sama sobie wyszperałam w necie, że to ma związek z odczuwaniem maluszka. I niby wszystko jasne, ale co przepłakałam i przemarudziłam to moje. Teraz na reszcie cos czuję od czasu do czasu. Była nawet czkawka, ale ciągle nie mam takich odczuć jak nietkóre dziewczyny tutaj, nawet suwaczkowo młodsze. Cóż, taki nasz urok widać. Trzymaj się ! trzymam kciuki za mocnego kopa
reklama
tygryskowa
Ja w ciąży z synkiem miałam łożysko na przedniej ścianie i choć ruchy szybko poczułam, to zawsze były one stłumione i nie przeszkadzały mi. Teraz łożysko mam na tylnej ścianie, ruchy poczułam szybko, na razie wiadomo nie są mocno intensywne. Ale stwierdzam, że córcia więcej się rusza;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.