reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ta moja dziewczyneczka cos nie bardzo chce się ruszać, bardzo ją delikatnie czuję i tylko krótko a tak bym już chciała żeby było ją wyraźnie czuć....

reklama
a ta moja dziewczyneczka cos nie bardzo chce się ruszać, bardzo ją delikatnie czuję i tylko krótko a tak bym już chciała żeby było ją wyraźnie czuć....

poczujesz poczujesz...mnie wczoraj ginka tak tym usg poprzyciskała że małe rano dawały czadu jak nie wiem, po południu też czułam mocniej niż zwykle, teraz popracowałam troszkę to pewno je uśpiłam ale myślę że już będe czuła je mocniej i spokojnie Ty tez poczujesz :-)

a mnie już 3 dzień wali po pęcherzu...... wczoraj tak mnie kopało że mi brzuch podskakiwał... jest mniej aktywne niż zawsze .. chyba traci energię na wyżywaniu się na moim pęcherzu :confused2:

no jak to co !!!! zrobić sobie z mamusiowego pęcherza trampoline i skoki ćwiczyc :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dziewczyny a ja mam takie pytanie o ruchach, czy wy je czujecie głównie jak leżycie czy cały czas????

ja jak siedzę prze kompie i jak ostatnio stałam w kolejce do labor to też czułam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry