ciernista
Zaciekawiona BB
Mój Kubusiek ćwiczy fikołki a ja musze do pracy iść!!!:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
woow channah to patrze,że też masz wesoło moja Mimi uwielbia się turlać w okolicy pęcherza i o ile jestem w domu to sobie mogę co 3 minuty biegać na małe sik... ale jak mam gdzieś wyjść to traumę przeżywam - bo w takich momentach łazienkę muszę mieć już, tu i teraz
ciernista - a fikołaki są bossskie ja to strasznie lubie jak maluszek się turla:-)
woow channah to patrze,że też masz wesoło moja Mimi uwielbia się turlać w okolicy pęcherza i o ile jestem w domu to sobie mogę co 3 minuty biegać na małe sik... ale jak mam gdzieś wyjść to traumę przeżywam - bo w takich momentach łazienkę muszę mieć już, tu i teraz
ciernista - a fikołaki są bossskie ja to strasznie lubie jak maluszek się turla:-)