- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
charlotteB
Fanka BB :)
Mój dzieć też harcuje jak ma ochotę, a jak Tatuś rękę przykłada, to wtedy spokój - czuje respekt przed ojcem czasem przez cały dzień nic nie czuję, tylko pod wieczór bulgotki, dzisiaj za to były wariacje-akrobacje, raz tu "łup", raz tam, nie nadążam
twilight
charlotte u mnie jest to samo. Jak tylko B. położy rękę na brzuchu, to cisza i spokój. Zaczyna go to już irytować :-(
Dzisiaj dziecko tak mnie kopnęło, że aż się wystraszyłam. Siedziałam sobie przy komputerze, cisza w domu i nagle ŁUP! Aż podskoczyłam
Dzisiaj dziecko tak mnie kopnęło, że aż się wystraszyłam. Siedziałam sobie przy komputerze, cisza w domu i nagle ŁUP! Aż podskoczyłam
haha , u mnie to samo ...
leżymy ,oglądamy film , cisza spokój ciemno .... nagle ŁUP ! aż podskoczyłam na łóżku i mój B. się aż wystraszył co mi się stało :-) a mała potrafi kopać sobie kopać , B. położy rękę i cisza....leży z nią tak 10-15 min , zniecierpliwia się i przestaje czekać.... odłoży rękę 2min później ŁUP !
leżymy ,oglądamy film , cisza spokój ciemno .... nagle ŁUP ! aż podskoczyłam na łóżku i mój B. się aż wystraszył co mi się stało :-) a mała potrafi kopać sobie kopać , B. położy rękę i cisza....leży z nią tak 10-15 min , zniecierpliwia się i przestaje czekać.... odłoży rękę 2min później ŁUP !
twilight
Hihihi przewrotne te nasze maleństwa ;-) Moje takie uparte to po tatusiu
Agulka2012
Ja pierwsze ruchy/łaskotki poczułam w 18 tygodniu a kopniaka pierwszego dostała w tłusty czwartek po zjedzeniu 2 pączków Mały smakosz słodyczy rośnie
martushka1986
Aktywna w BB
Pierwsza nie przespana noc....kop za kopem i to w samo podbrzusze:/ Nic przyjemnego;P Teraz Wiki sobie pływa i łaskocze
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
dziewczyny!!!! ja dziś ZOBACZYŁAM haha jak się mała dobija ;D była tak nisko bardzo, czytam sobie książkę a tu majtki zaczynają mi falować hahahaha
Majtki!!!!!!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.