- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
twilight
Fanka BB :)
Kurde moja też jakby miała motorek... Jak będzie tak też po porodzie to nie nadąże ... ;-)
21kasia21
mamcia N&N :)
nasz drugi nowy dzidzius i kopie i pelza i bulgota ale strasznie delikatnie(ma nyc dziewczynka, tak jak w pierwszej ciazy). jest duza roznica miedzy nicolka a nowym bejbitkiem w moim brzuchu wiec myslimy sobie z mezem, ze moze druga malutka bedzie anioleczkiem wcielonym(i przy okazji tatusia córeczka bo nicoluśka to w kasze sobie napluc nie daoj nie, choc aniolkiem tez jest
Mamcia_86
Ja tez juz kilka razy czułam czkawkę Moja córcia dalej kopie, choć nie tak mocno i często, jak wcześniej. Teraz raczej się wierci i wypycha. Dużo ją masuje i ostatnio zauważyłam, że w nocy robie jej gili gili jakieś 20 min i cały czas spokój... myślę sobie, że pewnie śpi, przestaje głaskać i zaczyna się wiercić i wypychać i znowu głasku głasku i mała się delektuję, przestaję-to się upomina;-)
Pieszczoch za mamusią
Pieszczoch za mamusią
SophieAnne25
U mnie w brzuchu to taki szał, jakby tam co najmniej trójka dzieci grała w piłkę. Przewroty, podskoki, kopanie. Najlepiej było jak mnie w szpitalu na izbie przyjęć podłączyli do KTG, prawa nerka mnie tak bolała, że nie mogłam oddychać. Mała się najpierw zdziwiła, co to nowego na tym brzuchu jest, a potem ją to chyba wkurzyło, bo zaczęła kopać w te dyski, uciekać spod nich, miałam wrażenie, że próbuje je zrzucić. Leżała z lewej strony, więc tam mi to założyli, jak się zorientowała poleciała w prawo, prosto na moją biedną nerkę. Dali mi taki przycisk, żebym naciskała jak czuję ruch dziecka, po kilku minutach położna patrząc na mój brzuch stwierdziła, że powinnam chyba cały czas ten przycisk trzymać
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.