Mój chyba miał wczoraj czkawkę, ale pewna nie jestem, tak rytmicznie delikatnie łaskotało. Mońcia mi isę wydaje że częściej wali w szyjkę, choc i pęcherz się mu zdarzy zachaczyć. Cały czas czuje go z lewej strony na dole i to jest chyba rączka bo czuje jak nią rusza i uwielbiam to. Ogólnie jest spokojnym dzieckiem w porównianiu do Waszych pociech.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
moja malutka coraz mocniej się rozpycha, chyba jest zazdrosna o braciszka, jak tylko biorę Łukaszka na pęcę to ona zaraz zaczyna rozpychanko na całego, tak jaby chiała zepchnąć brata z moich kolan :-)
twilight
Fanka BB :)
moja mała tak raczej delikatnie kopie, żadko się zdarzy żeby mocny kop :-) jedyne nieprzyjemne doznanie to kop w pęcherz wczoraj aż podskoczyłam jak mi tam gdzieś przyłożyła :-)
czkawki jeszcze nie odczułam wszystkie już miałyscie czkawki u maluszków?????????
od wczoraj to czuje że sie rusza ale tak dziwnie jakby do środka macie tak może??
Sabib ja niw czułam czkawki...
U mnie jest najgorzej jak kopie a brzuch jest twardy. Normalnie aż mi się chce płakać wtedy :-(
twilight
Fanka BB :)
Kurde, chciałabym taką czkawke poczuć. Fajnie to musi być uczucie. a łatwo to rozpoznać, tzn czy można to pomylić z normalnymi ruchami ;-) (czuję się jak łoś zadając takie pytania )
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.