reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie laseczki a ja dzisiaj pierwszy raz czułam u naszego synusia czkawkę...niezapomniane wrażenia :tak:

A i u Nas dziś przyjemny dzień pod kątem wiercenia:) Mała się od wczoraj wieczorem aukatywniła (pewnie dlatego, że tak niezdrowo jem typu na noc śnieżka i lody a dziś n kolacje pringelsy) no i tak się wierci cały dzień, że aż brzuch faluje. Mąż był 3 razy świadkiem - jaka radość:) To delikatne falowanie brzucha, ale widoczne:) Super:) No po prostu wspaniałe uczucie:)

Ja coraz czesciej czuje juz nie tylko kopanie... Ale tak jakby ocieralo sie o mnie cale cieplusie cialko w srodku... Macie tez tak moze ? :eek:

anja ale super :tak:!! :szok: mi się takie coś nie przytrafiło ... tylko mi się mała pcha jakby chciała przez brzuch wyjść ;) dosyć to nieprzyjemne czasami ... ale ciałka nie czułam :szok::-D może jeszcze poczuje :tak:

Mój synuś bardzo często się napina, wystawia dupke i mam wtedy taka gigantyczna twardą gulaje na brzuchu ;-)no i ta wczorajsza czkawka pierwszy raz...super przeżycie...

Tak czuje sie wtedy fizyczna obecnosci naszych malenstw :tak::-D Slodkie to... A wiecie... Kazda z nas za jeszcze troche bedzie mogla powiedziec, ze to juz prawie 30 tydzien ! Masakra jak to leci! Pamietam, jeszcze jak pisalysmy o pierwszych bulgotkach, rybkach itp... A tu juz ostatnia 10tka sie zacznie.. Tak czytalam majowki i czerwcowki i kurcze ten osttani czas to sie juz rozne dziwne rzeczy zaczynaja dziac...:eek: Teraz z pisaniem faktycznie maly przestoj, ale cos czuje, ze jak sie rozkreci to... ;-)

moja mała tak raczej delikatnie kopie, żadko się zdarzy żeby mocny kop :-) jedyne nieprzyjemne doznanie to kop w pęcherz:baffled: wczoraj aż podskoczyłam jak mi tam gdzieś przyłożyła :-)
czkawki jeszcze nie odczułam :eek: wszystkie już miałyscie czkawki u maluszków?????????
od wczoraj to czuje że sie rusza ale tak dziwnie jakby do środka :eek:macie tak może??

nasz maluszek jest bardzo aktywny, kopie, czka a ostatnio faluje. W sobote wieczorem wszedł mi pod żebra i zaczął falować, brzuch latał, jak się śmiałam a wszyscy patrzyli zamurowani co ten mój brzuch wyprawia:)

reklama
sabib , też często czuje jakby się ruszała " w środek " a nie na brzuch ;) no i walnięcie w pęcherz , albo w nie wiem....w szyjke ? sama nie wiem , w każdym razie tam na dole , takie puknięcie to takie dziwne uczucie .... łobuziary i łobuzy w brzuchach ;p
a nie wiem czy to była czkawka u mnie , w każdym razie tak mi się wydawało ;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry