reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie laseczki a ja dzisiaj pierwszy raz czułam u naszego synusia czkawkę...niezapomniane wrażenia :tak:

A i u Nas dziś przyjemny dzień pod kątem wiercenia:) Mała się od wczoraj wieczorem aukatywniła (pewnie dlatego, że tak niezdrowo jem typu na noc śnieżka i lody a dziś n kolacje pringelsy) no i tak się wierci cały dzień, że aż brzuch faluje. Mąż był 3 razy świadkiem - jaka radość:) To delikatne falowanie brzucha, ale widoczne:) Super:) No po prostu wspaniałe uczucie:)

Ja coraz czesciej czuje juz nie tylko kopanie... Ale tak jakby ocieralo sie o mnie cale cieplusie cialko w srodku... Macie tez tak moze ? :eek:

anja ale super :tak:!! :szok: mi się takie coś nie przytrafiło ... tylko mi się mała pcha jakby chciała przez brzuch wyjść ;) dosyć to nieprzyjemne czasami ... ale ciałka nie czułam :szok::-D może jeszcze poczuje :tak:

Mój synuś bardzo często się napina, wystawia dupke i mam wtedy taka gigantyczna twardą gulaje na brzuchu ;-)no i ta wczorajsza czkawka pierwszy raz...super przeżycie...

Tak czuje sie wtedy fizyczna obecnosci naszych malenstw :tak::-D Slodkie to... A wiecie... Kazda z nas za jeszcze troche bedzie mogla powiedziec, ze to juz prawie 30 tydzien ! Masakra jak to leci! Pamietam, jeszcze jak pisalysmy o pierwszych bulgotkach, rybkach itp... A tu juz ostatnia 10tka sie zacznie.. Tak czytalam majowki i czerwcowki i kurcze ten osttani czas to sie juz rozne dziwne rzeczy zaczynaja dziac...:eek: Teraz z pisaniem faktycznie maly przestoj, ale cos czuje, ze jak sie rozkreci to... ;-)

moja mała tak raczej delikatnie kopie, żadko się zdarzy żeby mocny kop :-) jedyne nieprzyjemne doznanie to kop w pęcherz:baffled: wczoraj aż podskoczyłam jak mi tam gdzieś przyłożyła :-)
czkawki jeszcze nie odczułam :eek: wszystkie już miałyscie czkawki u maluszków?????????
od wczoraj to czuje że sie rusza ale tak dziwnie jakby do środka :eek:macie tak może??

nasz maluszek jest bardzo aktywny, kopie, czka a ostatnio faluje. W sobote wieczorem wszedł mi pod żebra i zaczął falować, brzuch latał, jak się śmiałam a wszyscy patrzyli zamurowani co ten mój brzuch wyprawia:)

reklama
sabib , też często czuje jakby się ruszała " w środek " a nie na brzuch ;) no i walnięcie w pęcherz , albo w nie wiem....w szyjke ? sama nie wiem , w każdym razie tam na dole , takie puknięcie to takie dziwne uczucie .... łobuziary i łobuzy w brzuchach ;p
a nie wiem czy to była czkawka u mnie , w każdym razie tak mi się wydawało ;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry