reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agucha , to musiało komicznie wyglądać jak taka pupa Ci wędrowała po brzuchu :p

u mnie wczoraj wieczorem to istna disco była :p oglądaliśmy film ze 3h a mała non stop , czasami tak kopała że aż ja robiłam : łooo :D
rano też dupkę wystawia zawsze jak tatuś wstanie i wyjdzie z wyra :p no a potem powierci i idziemy spać ...ale dziś się nie udało i od 5.15 się męczę ...

reklama
agucha super wieści :-)

ja u siebie nie widziałam ale czułam jak się przesuwa w dół.. ale jeszcze troszkę cierpliwości :tak::-)

Moja Jaga rośnie na małego melomana :-) Byliśmy z T w kościele. Podczas części mówionej spoój absolutny, ale jak tylko schola zaczynała fałszować (koszmarnie, ledwo wyrabialiśmy ze śmiechu) mała podnosiła bunt:-D Słuch muzyczny, to ona ma w 100% po tatusiu :-)

agucha :D no cipka bezsprzecznie przydaje się w życiu :D hahaha
to musi być niesamowite, że czujesz 2 maluszki!! ahh

nadalka, lepiej niech ona mi sie przez najbliższe 3 miesiące na oczy nie pokazuje hihi ;)

ja dziś chyba pierwszy raz powiedziałam do niej, żeby sobie dała spokój i poszła spać, bo po rzyganku takie kopniaki wzmagają mdłości.... a Malina dziś meeegaaa aktywna! także sabib, można mieć też czasem dosyć :D hehehe

Dzisiaj to chyba wszystkie poczuły wiosnę :-) Ja dzisiaj ledwo siedziałam na spotkaniu z szefem jak zaczęła wywijać :-D tylko czemu celem ataku został żołądek ja się pytam ? :-D

Widzę, że nie tylko moja Niunia ma dzisiaj objawy ADHD:-) Tego jeszcze nie było, cały dzień się wierci. Do tej pory budziła się rano, jak wstałam, i wieczorem, jak się kładłam spać. A dzisiaj normalnie szaleństwo:-)

A ja wczoraj w swietle telewizora ogladalam sobie moj podskakujacy brzuszek :) Kopniak tu, kopniak tam... Ale ciagle w dole brzucha... I zauwazylam, ze jak mowie do Olafka i glaskam brzuch, to zaczyna kooooopac :-D:-D

reklama
Dziewczyny a kiedy bedzie można poczuć ruchy nad pępkiem bo ja narazie na wysokości pepka mala czuje i ponizej, tam szaleje albo z boku choc wczoraj zaczęła szalec jak tatus z pracy przyszedł, a dziś rano takie fajne muskanie jakby sie przekręcała w środku i mnie dotykała paluszkami cudne to jest cos czkawiki wyczaić nie moge u niej no i bulgotki ida pełna para:-) tez słyszycie bulgotki?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry