reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agucha , to musiało komicznie wyglądać jak taka pupa Ci wędrowała po brzuchu :p

u mnie wczoraj wieczorem to istna disco była :p oglądaliśmy film ze 3h a mała non stop , czasami tak kopała że aż ja robiłam : łooo :D
rano też dupkę wystawia zawsze jak tatuś wstanie i wyjdzie z wyra :p no a potem powierci i idziemy spać ...ale dziś się nie udało i od 5.15 się męczę ...

reklama
agucha super wieści :-)

ja u siebie nie widziałam ale czułam jak się przesuwa w dół.. ale jeszcze troszkę cierpliwości :tak::-)

Moja Jaga rośnie na małego melomana :-) Byliśmy z T w kościele. Podczas części mówionej spoój absolutny, ale jak tylko schola zaczynała fałszować (koszmarnie, ledwo wyrabialiśmy ze śmiechu) mała podnosiła bunt:-D Słuch muzyczny, to ona ma w 100% po tatusiu :-)

agucha :D no cipka bezsprzecznie przydaje się w życiu :D hahaha
to musi być niesamowite, że czujesz 2 maluszki!! ahh

nadalka, lepiej niech ona mi sie przez najbliższe 3 miesiące na oczy nie pokazuje hihi ;)

ja dziś chyba pierwszy raz powiedziałam do niej, żeby sobie dała spokój i poszła spać, bo po rzyganku takie kopniaki wzmagają mdłości.... a Malina dziś meeegaaa aktywna! także sabib, można mieć też czasem dosyć :D hehehe

Dzisiaj to chyba wszystkie poczuły wiosnę :-) Ja dzisiaj ledwo siedziałam na spotkaniu z szefem jak zaczęła wywijać :-D tylko czemu celem ataku został żołądek ja się pytam ? :-D

Widzę, że nie tylko moja Niunia ma dzisiaj objawy ADHD:-) Tego jeszcze nie było, cały dzień się wierci. Do tej pory budziła się rano, jak wstałam, i wieczorem, jak się kładłam spać. A dzisiaj normalnie szaleństwo:-)

A ja wczoraj w swietle telewizora ogladalam sobie moj podskakujacy brzuszek :) Kopniak tu, kopniak tam... Ale ciagle w dole brzucha... I zauwazylam, ze jak mowie do Olafka i glaskam brzuch, to zaczyna kooooopac :-D:-D

reklama
Dziewczyny a kiedy bedzie można poczuć ruchy nad pępkiem bo ja narazie na wysokości pepka mala czuje i ponizej, tam szaleje albo z boku choc wczoraj zaczęła szalec jak tatus z pracy przyszedł, a dziś rano takie fajne muskanie jakby sie przekręcała w środku i mnie dotykała paluszkami cudne to jest cos czkawiki wyczaić nie moge u niej no i bulgotki ida pełna para:-) tez słyszycie bulgotki?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry