reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laski miała któraś tak ? Antykoncepcja

reklama
Rozumiem cię doskonale sama wpadam ze skrajności w skrajności . Wyleczyłam otyłość , straciłam śledzionę podczas operacji pękła i miałam krwotok wewnętrzny , było już lepiej to dostałam zatoru płucnego wróciłam do żywych rozwiodłam się toxo związek poszedł i znalazłam normalnego partnera zaszłam w ciążę znowu zator zagrażający życiu i teraz lepiej ,ale mam trombofilie .
Ale leki już bierzesz i czujesz "różnice" jakąś, czy jak to jest ogólnie?
Boże jedyny. Czemu człowiek musi tyle przechodzić 😔

Ale leki już bierzesz i czujesz "różnice" jakąś, czy jak to jest ogólnie?
Boże jedyny. Czemu człowiek musi tyle przechodzić 😔
Biorę leki ,ale różnicy nie czuję . Najgorsze jest to ,że szybko się męczę mam zawroty głowy osłabienie mroczki przed oczami . Nie wiem jak to dalej będzie

Tylko tyle ,że krew rozrzedzona więc nie ma co się bać kolejnego zatoru . Ale do kardiologa chodzę co pół roku .

Biorę leki ,ale różnicy nie czuję . Najgorsze jest to ,że szybko się męczę mam zawroty głowy osłabienie mroczki przed oczami . Nie wiem jak to dalej będzie
O kurczę. Ja też się ostatnio coś szybciej męczę i głowa częściej boli. Cały czas zastanawiam się dlaczego.. Więc chyba mam odpowiedź

Ale pomagają Ci chyba w domu? Nie jesteś wszystkim obarczona?

O kurczę. Ja też się ostatnio coś szybciej męczę i głowa częściej boli. Cały czas zastanawiam się dlaczego.. Więc chyba mam odpowiedź

Ale pomagają Ci chyba w domu? Nie jesteś wszystkim obarczona?
Pomagają ,ale wiadomo jak wróci szkoła zostanę ze wszystkim sama już tak pięknie nie będzie . Nie wiem jak to będzie później praca itp

reklama
Do góry