Sylwanka89
Fanka BB :)
No to najważniejsze u mnie echo też jest dobrze ,ale mam lekkie niedomykalności na dwóch zastawkach .Tak i echo jest w porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to najważniejsze u mnie echo też jest dobrze ,ale mam lekkie niedomykalności na dwóch zastawkach .Tak i echo jest w porządku
Ale leki już bierzesz i czujesz "różnice" jakąś, czy jak to jest ogólnie?Rozumiem cię doskonale sama wpadam ze skrajności w skrajności . Wyleczyłam otyłość , straciłam śledzionę podczas operacji pękła i miałam krwotok wewnętrzny , było już lepiej to dostałam zatoru płucnego wróciłam do żywych rozwiodłam się toxo związek poszedł i znalazłam normalnego partnera zaszłam w ciążę znowu zator zagrażający życiu i teraz lepiej ,ale mam trombofilie .
Biorę leki ,ale różnicy nie czuję . Najgorsze jest to ,że szybko się męczę mam zawroty głowy osłabienie mroczki przed oczami . Nie wiem jak to dalej będzieAle leki już bierzesz i czujesz "różnice" jakąś, czy jak to jest ogólnie?
Boże jedyny. Czemu człowiek musi tyle przechodzić
O kurczę. Ja też się ostatnio coś szybciej męczę i głowa częściej boli. Cały czas zastanawiam się dlaczego.. Więc chyba mam odpowiedźBiorę leki ,ale różnicy nie czuję . Najgorsze jest to ,że szybko się męczę mam zawroty głowy osłabienie mroczki przed oczami . Nie wiem jak to dalej będzie
Pomagają ,ale wiadomo jak wróci szkoła zostanę ze wszystkim sama już tak pięknie nie będzie . Nie wiem jak to będzie później praca itpO kurczę. Ja też się ostatnio coś szybciej męczę i głowa częściej boli. Cały czas zastanawiam się dlaczego.. Więc chyba mam odpowiedź
Ale pomagają Ci chyba w domu? Nie jesteś wszystkim obarczona?
Ehh, przykro miPomagają ,ale wiadomo jak wróci szkoła zostanę ze wszystkim sama już tak pięknie nie będzie . Nie wiem jak to będzie później praca itp
Pracuje ,ale szuka lepszej pracy ,a z tym już ciężko .Ehh, przykro mi
A partner pracuje tak?
Wszystko będziesz musiała małymi kroczkami, po mału robić i się nie spieszyć. Oby tak się dało i Tobie udałoPracuje ,ale szuka lepszej pracy ,a z tym już ciężko .
Wszystko idzie jakoś poradzić i ułożyć . Ale u mnie ciężki niestety okres dużo stresu i łez . Mam nadzieję ,że ten rok zaraz minie .Wszystko będziesz musiała małymi kroczkami, po mału robić i się nie spieszyć. Oby tak się dało i Tobie udało