reklama
K
kajene
Gość
Ja mialam przy dwójce dzieci reczna Medele Harmony i bylam mega zadowolona.Sciagal szybko, latwo sie czyscil, mial spora sile ssania.Ogólnie na duży plus
GabrielGarcia
Zaciekawiona BB
Ja miałam z tomme tippe taki Closer to nature® LAKTATOR RĘCZNY Tommee Tippiee | Karmienie | Laktatory | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa latator ręczny ale super się sprawdzał. Bo przede wszystkim dobrze do piersi przylega i łatwo się zasysa, a to już połowa sukcesu jeżeli chodzi o laktator. No i co najważniejsze nie jest jakoś masakrycznie drogi.
Jak kogoś interesuję laktator elektroniczny to polecam bardzo mocno MEDELE Mini Electric, żona była bardzo zadowolona, co najważniejsze przetrwał jedno dziecko i czeka na jeszcze
RA MEDELA - Laktator MINI ELECTRIC (1895190051) - Aukcje internetowe Allegro
RA MEDELA - Laktator MINI ELECTRIC (1895190051) - Aukcje internetowe Allegro
a słyszałyście o laktatorze tommee tippee. Polecam cichy, prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości.
podsyłam link do filmiku może komuś się przyda film
Laktator ręczny Tommee Tippee - YouTube
podsyłam link do filmiku może komuś się przyda film
Laktator ręczny Tommee Tippee - YouTube
reklama
Witam,
ja używałam laktator firmy Tommee Tippee, jest rewelacyjny. Naprawdę łatwy w obsłudze i w utrzymaniu czystości. Nie sprawia żadnego bólu przy odciąganiu pokarmu.
Polecam filmik z instrukcją obsługi laktatora: Laktator Tommee Tippee - Odpowiedzialny Rodzic
ja używałam laktator firmy Tommee Tippee, jest rewelacyjny. Naprawdę łatwy w obsłudze i w utrzymaniu czystości. Nie sprawia żadnego bólu przy odciąganiu pokarmu.
Polecam filmik z instrukcją obsługi laktatora: Laktator Tommee Tippee - Odpowiedzialny Rodzic