reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Milla ja tez bym miala swoja :-) ...bo moj maly juz 10 kilosow prawie wazy .......tyle ze nie musze go nosic na rekach (dzieki bogu;-) ).........w ciagu dnia to moze tylko pol godziny w sumie jest u mnie na rekachJa mam darmową siłowanie w domu -KUbuś. MOze ktos chce skorzystac???
A ja chyba znów muszę odstawić nabiał bo Iga ma brzydką łuszczącą się plamę na policzku... już od dwóch miesięcy i pediatra wczoraj powiedział że to od mojej diety.. wcale mi się to nie podoba bo kanapki bez masła to dla mnie nie kanapki :-) ale ze dwa tygodnie wytrzymam, żeby sprawdzić..
ivka76
Fanka BB :)
Ta łuszcząca się skóra to na bank po nabiale. U nas jest to samo - jak tylko zjem nieco więcej nabiałowego czegoś, to Szymol ma od razu takie właśnie plamki na piersiach i brzuszku.
Ivka ale to są takie czerwono- pomarańczowe plamki ??? cholera miałam nadzieję że to jednak nie od nabiału bo Idze to wogóle nie znikało od 2 miesięcy. ..tyle że ja się żywię praktycznie tylko warzywami i nabiałem....no cóż, zobaczymy czy zniknie..
JA z pytaniem do mamuś karmiących..czy któraś z Was bierze leki na astmę ?? ja do tej pory jakoś wytrzymałam ale jesienią zawsze jest gorzej.. moja alergolog twierdzi że dziecku nic się nie stanie, ale odwlekam jak mogę przyjęcie pierwszej dawki leku... w końcu to są sterydy. I jeśli mój ogranizm się od nich uzależnia to chyba też działa to na organizm mojego brzdąca????
nie bardzo wiem co robić..
nie bardzo wiem co robić..
karolkaz
Fanka BB :)
Kasianka- wstrzymaj się z lekami bo jednak mimo wszystko to są sterydy. a jak nie będzie już tego można ominąć to może zastanów się nad odstawieniem brzdąca od cycusia. Przecież Twoje zdrowie jest także bardzo ważne - a zwłaszcza dla malca!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-)
Ja zastanawiam się na zasczepieniem przeciwko grypie , ale jeszcze karmię mojego maluszkai także mam dylemat i rozpatruję już odstawienie od cycusia.
Ja zastanawiam się na zasczepieniem przeciwko grypie , ale jeszcze karmię mojego maluszkai także mam dylemat i rozpatruję już odstawienie od cycusia.
reklama
Emcia
Marcowa Mama '06
Karolkaz je tez chcialam sie zaszczepic przeciwko grypie ale moj lerkarz mi to odradzil! Poniewaz jak twierdzi na grype choruje sie bardzo rzadko. To co nam sie wydaje grypa jest z reguly albo przeziebieniem, albo zapaleniem gardla albo czyms w tym stylu! Powiedzial mi zeby lepiej lykac cos na wzmocnienie niz sie szprycowac! No wiec sie rozmyslilam!