reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja...

Ja miałam A a teraz mi skoczył na C :happy: mi to odpowiada bo zawsze miałam kompleks małych piersi a do tego miałam dużą różnicę tzn. jedna była prawie płaska a druga typowa A :zawstydzona/y: a teraz mi się wyrównały i są.......no fajne są :laugh2: grunt żeby mi nie wróciły do rozmiaru sprzed ciąży :-D najśmieszniejsze jest to że jak siedzę to one mi się opierają o brzuch.....wręcz się pokładają ;-)

reklama
No i jak tu kobiecie dogodzić?? Ja zawsze miałam kompleks za dużych piersi, a po poprzednich porodach były dosłownie ogromne i w ogóle to dzikus jestem bo karmić to ja mogę tylko przy mężu a przy innych , nawet bliskich osobach nie chcę, nie lubię i w ogóle. Cała rodzina oczywiście mi zawsze dokuczała że to sama natura i normalne itd a ja nie mam takiej potrzeby żeby inni patrzyli jak karmię i już. Od września znowu mnie czeka przeprawa z rodziną ale no cóż chyba już się pzyzwyczaili...

ja sobie tez nie wyobrażam karmić przy innych... nie mam kompleksów, ale uważam że są pewne częsci ciała tylko dla mnie i dla Miśka...
lubie duże dekoldy, ale żeby całego cyca wywalić to eeeeeeeee nienienie

ja swoich cycków mam już dość :tak: jak dla mnie są za duże ... są wielkie ... a co to będzie po porodzie :szok::szok: no i będę miała rozstępy na 1000000% :wściekła/y:

ajajaj my kobiety, nam dogodzić trudno!!
tak źle i tak niedobrze, za małe tragedia, ale wielkieee też traedia:-p;-)

Ja osobiscie wolalabym za male, teraz sa push up i inne wynalazki, a mężuś jak kocha to i kocha całą kobiete prawda???:tak:;-)

Za dużych piersi się w zaden sposob nie ukryje, ciążą i wogole;-)

Chciałabym żeby mi zostały takie jak mam teraz, pełne i nie za małe,:tak::-) ale wiem ze to niestety niemozliwe :-:)no:

wrrr..jak wy to robicie, że wam rosną?!? - ja też chcę!
mi podrosły troszke na początku - tak minimalnie - a teraz stoją jak uparte...:(
może dieta na to jakoś wpływa...dla mnie ciąża zawsze była nadzieją, że w końcu moje piersi podrosną tak, że jak obejmę pierś dłonią to coś spod tej ręki wypłynie...
swoją drogą, używacie teraz w ciąży jakiś kosmetyków ujedrniających do biustu?

wrrr..jak wy to robicie, że wam rosną?!? - ja też chcę!
mi podrosły troszke na początku - tak minimalnie - a teraz stoją jak uparte...:(
może dieta na to jakoś wpływa...dla mnie ciąża zawsze była nadzieją, że w końcu moje piersi podrosną tak, że jak obejmę pierś dłonią to coś spod tej ręki wypłynie...
swoją drogą, używacie teraz w ciąży jakiś kosmetyków ujedrniających do biustu?
Ja używam firmy Eveline serum modelujące do biustu PUSH UP:tak:;-)rewelka, polecam, tani dobry i skuteczny:tak:;-):-)

Ja używam firmy Eveline serum modelujące do biustu PUSH UP:tak:;-)rewelka, polecam, tani dobry i skuteczny:tak:;-):-)

Oli ja slyszalam, ze nie wolno takich kremow uzywac w ciazy. ale sto proc.pewna nie jestem. ani modelujacych, ani wyszczuplajacych. o jakis skladnik tam chodzi, ktory przenika podobno. ani zadnych z cofeina. ale to zaslyszane. musialabym sprawdzic

moje 75 G. i bola mnie cos zebra, ale z jednej strony to od tych cycow? nie wiecie? Was nie boli nic?

Ostatnia edycja:
Ja przeskoczłam na F. Nigdy nie narzekałam na mały biust, ale teraz czuję sie troszkę jak mleczna krowa a jak będę się czuła po porodzie??:rofl2: I jakos tak mi się w głowie pozmieniało, że odpadają wszelkie dekoldy i przez to prawie nie mam się w co ubrac:-(

reklama
Oli ja slyszalam, ze nie wolno takich kremow uzywac w ciazy. ale sto proc.pewna nie jestem. ani modelujacych, ani wyszczuplajacych. o jakis skladnik tam chodzi, ktory przenika podobno. ani zadnych z cofeina. ale to zaslyszane. musialabym sprawdzic QUOTE]

Cytuje;"Oczywistym jest fakt, że w czasie ciąży ciało kobiety powiększa się, a rosnący brzuszek pozostawi po upływie dziewięciu miesięcy niechciane rozstępy. Można tego uniknąć stosując kremy ujędrniające od samego początku trwania ciąży, co znacznie polepszy ukrwienie i jędrność skóry. Również o biust należy zadbać odpowiednimi kosmetyki ujędrniająco- nawilżającymi, specjalnie stworzonymi do pielęgnacji biustu.";-):tak:

Do góry