reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Laktacja...

Ja miałam A a teraz mi skoczył na C :happy: mi to odpowiada bo zawsze miałam kompleks małych piersi a do tego miałam dużą różnicę tzn. jedna była prawie płaska a druga typowa A :zawstydzona/y: a teraz mi się wyrównały i są.......no fajne są :laugh2: grunt żeby mi nie wróciły do rozmiaru sprzed ciąży :-D najśmieszniejsze jest to że jak siedzę to one mi się opierają o brzuch.....wręcz się pokładają ;-)

reklama
No i jak tu kobiecie dogodzić?? Ja zawsze miałam kompleks za dużych piersi, a po poprzednich porodach były dosłownie ogromne i w ogóle to dzikus jestem bo karmić to ja mogę tylko przy mężu a przy innych , nawet bliskich osobach nie chcę, nie lubię i w ogóle. Cała rodzina oczywiście mi zawsze dokuczała że to sama natura i normalne itd a ja nie mam takiej potrzeby żeby inni patrzyli jak karmię i już. Od września znowu mnie czeka przeprawa z rodziną ale no cóż chyba już się pzyzwyczaili...

ja sobie tez nie wyobrażam karmić przy innych... nie mam kompleksów, ale uważam że są pewne częsci ciała tylko dla mnie i dla Miśka...
lubie duże dekoldy, ale żeby całego cyca wywalić to eeeeeeeee nienienie

ja swoich cycków mam już dość :tak: jak dla mnie są za duże ... są wielkie ... a co to będzie po porodzie :szok::szok: no i będę miała rozstępy na 1000000% :wściekła/y:

ajajaj my kobiety, nam dogodzić trudno!!
tak źle i tak niedobrze, za małe tragedia, ale wielkieee też traedia:-p;-)

Ja osobiscie wolalabym za male, teraz sa push up i inne wynalazki, a mężuś jak kocha to i kocha całą kobiete prawda???:tak:;-)

Za dużych piersi się w zaden sposob nie ukryje, ciążą i wogole;-)

Chciałabym żeby mi zostały takie jak mam teraz, pełne i nie za małe,:tak::-) ale wiem ze to niestety niemozliwe :-:)no:

wrrr..jak wy to robicie, że wam rosną?!? - ja też chcę!
mi podrosły troszke na początku - tak minimalnie - a teraz stoją jak uparte...:(
może dieta na to jakoś wpływa...dla mnie ciąża zawsze była nadzieją, że w końcu moje piersi podrosną tak, że jak obejmę pierś dłonią to coś spod tej ręki wypłynie...
swoją drogą, używacie teraz w ciąży jakiś kosmetyków ujedrniających do biustu?

wrrr..jak wy to robicie, że wam rosną?!? - ja też chcę!
mi podrosły troszke na początku - tak minimalnie - a teraz stoją jak uparte...:(
może dieta na to jakoś wpływa...dla mnie ciąża zawsze była nadzieją, że w końcu moje piersi podrosną tak, że jak obejmę pierś dłonią to coś spod tej ręki wypłynie...
swoją drogą, używacie teraz w ciąży jakiś kosmetyków ujedrniających do biustu?
Ja używam firmy Eveline serum modelujące do biustu PUSH UP:tak:;-)rewelka, polecam, tani dobry i skuteczny:tak:;-):-)

Ja używam firmy Eveline serum modelujące do biustu PUSH UP:tak:;-)rewelka, polecam, tani dobry i skuteczny:tak:;-):-)

Oli ja slyszalam, ze nie wolno takich kremow uzywac w ciazy. ale sto proc.pewna nie jestem. ani modelujacych, ani wyszczuplajacych. o jakis skladnik tam chodzi, ktory przenika podobno. ani zadnych z cofeina. ale to zaslyszane. musialabym sprawdzic

moje 75 G. i bola mnie cos zebra, ale z jednej strony to od tych cycow? nie wiecie? Was nie boli nic?

Ostatnia edycja:
Ja przeskoczłam na F. Nigdy nie narzekałam na mały biust, ale teraz czuję sie troszkę jak mleczna krowa a jak będę się czuła po porodzie??:rofl2: I jakos tak mi się w głowie pozmieniało, że odpadają wszelkie dekoldy i przez to prawie nie mam się w co ubrac:-(

reklama
Oli ja slyszalam, ze nie wolno takich kremow uzywac w ciazy. ale sto proc.pewna nie jestem. ani modelujacych, ani wyszczuplajacych. o jakis skladnik tam chodzi, ktory przenika podobno. ani zadnych z cofeina. ale to zaslyszane. musialabym sprawdzic QUOTE]

Cytuje;"Oczywistym jest fakt, że w czasie ciąży ciało kobiety powiększa się, a rosnący brzuszek pozostawi po upływie dziewięciu miesięcy niechciane rozstępy. Można tego uniknąć stosując kremy ujędrniające od samego początku trwania ciąży, co znacznie polepszy ukrwienie i jędrność skóry. Również o biust należy zadbać odpowiednimi kosmetyki ujędrniająco- nawilżającymi, specjalnie stworzonymi do pielęgnacji biustu.";-):tak:

Do góry