reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja...

mi rozmiar odpowiada, bo zawsze zazdroscilam mojej mamie wiekszego rozmiaru.. jak byla w moim wieku to i bez ciazy miala miseczke D przy wadze 48 kg... i wygladala swietnie... No ale poza rozmiarem juz nic wiecej mnie nie zachwyca... brodawki sie zrobily duze jak dziura ozonowa, ..piersi zmienily tez ksztalt i nie sa juz takie "moje"..mam nadzieje ze pozniej to wszystko wroci do normy...i znikna tez te przeswitujace zyly....bleeeehhh...

reklama
mi rozmiar odpowiada, bo zawsze zazdroscilam mojej mamie wiekszego rozmiaru.. jak byla w moim wieku to i bez ciazy miala miseczke D przy wadze 48 kg... i wygladala swietnie... No ale poza rozmiarem juz nic wiecej mnie nie zachwyca... brodawki sie zrobily duze jak dziura ozonowa, ..piersi zmienily tez ksztalt i nie sa juz takie "moje"..mam nadzieje ze pozniej to wszystko wroci do normy...i znikna tez te przeswitujace zyly....bleeeehhh...

zmienią kształt na bardziej wiszące:-D,mojej siostry córka pyta ją "mamusiu a dlaczego ty masz te cycusie takie długie?"

henrietta-idealnie to streściłaś;-)
Dlatego niezbyt już zazdroszczę koleżanką które mają większy biust od mojego ,po karmieniu pozostaje im dosyć obwisły(sorry za określenie)ale moja przyjaciólka po 3 dzieci ma kłopoty ze stanikiem nawet ,żeby dobrze trzymał.
Ja zawsze mam średnie A ,teraz dochodzi już do C a po porodzie będzie spore C więc czuję róznicę.Małż zachwycony jak nigdy-aż zaczynam mieć podejrzenia że jednak woli większe(zawsze mnie zapewniał że małe mu sie podobają bardziej)i zrozum tu chłopa:baffled::baffled::baffled:

mój był zawsze zachwycony, teraz to już mu palma odbiła i nawet jak zasypia to za pierś mnie łapie :-D raz zapytałam czy się dobrze czuje a on na to "daj mi się nacieszyć bo nie zawsze takie będą" :-D zawsze myślałam, że większe już być nie mogą :-D

Ja zawsze miałam takie średnie C czasem ale rzadko dochodziło do D ;) teraz mam DD i to jeszzce z wyłażącym biustem ze stanika.. :(

Ja miałam zawsze takie małe/średnie B, a teraz duże C... I też oprócz rozmiaru,to nic więcej mnie w nich nie zachwyca.:wściekła/y: Nawet wolę te moje sprzed ciąży. Staniki małe,cycki wyłażą,żyły widać....nie chcę na nie patrzeć,chociaż m chyba jest zadowolony,ale ja nie czuję się z takimi dobrze.

reklama
A u mnie z c na e i też jakoś specjalnie mnie to nie cieszy. Już c były jak dla mnie ogromne a teraz to już w ogóle szok:-) a po porodzie jeszcze przecież urosną:eek:

Do góry